Blogs
Arnold Meulenbelt (180619BTL-3168A)
Arnold Meulenbelt

Hoofd Boomtechnisch Advies, idverde Bomendienst
T: 06 12 51 33 10

03 mei 2019

Gevonden: nieuwe jas in Apeldoorn

Een nieuwe jas! Ik hou er altijd wel van, nieuwe zakken om te ontdekken, houtje touwtje of één met een rits. Zo heeft de boominfodag dit jaar ook een nieuw jasje én een nieuwe naam: De Nederlandse Bomendagen. Dit jaar worden de dagen georganiseerd door VHG, Stadswerk en de Gemeente Apeldoorn. Als Boomtechnisch specialist zijn we natuurlijk vertegenwoordigd op de Nederlandse Bomendagen en als Apeldoorns bedrijf doen we dit jaar extra ons best!

Enthousiasme bij de voorbereidingen

Het Verzetstrijderspark in Apeldoorn is één van de prachtige parken die Apeldoorn rijk is. Het park kreeg begin jaren 70 deze naam en is gelegen rondom villa Marialust. Er staan veel oude bomen in het park en is daarom een heus walhalla voor de klimmers die hier de klimwedstrijden gaan houden.

Toen we met gemeente Apeldoorn e.e.a. aan het voor bespreken waren werd ons enthousiasme alleen maar groter en loop je dan ter voorbereiding in dit prachtige park, dan stijgt het enthousiasme alleen nog maar verder. Wat een prachtige bomen staan er in dit park. Dit nodigt uit om zowel praktisch, wetenschappelijk als beleidsmatig actief te zijn tijdens deze dagen.

Bijdrage BTL

Een vraag die ons direct te binnen schoot is; wat draagt dit park bij aan de gemeente en haar omgeving? We zijn direct begonnen met rekenen en hebben het programma i-Tree aan het werk gezet. De resultaten? Daar zult u ons voor aan de (nieuwe) mouw moeten trekken tijdens de dagen. We vertellen er graag alles over. Je komt ons klimmend in oude bomen tegen, in de tent met standhouders, maar ook rondlopend in het park. Spreek ons daar gerust aan!

Graag tot 16 en/of 17 mei in Apeldoorn.

We hopen natuurlijk op fantastisch weer maar: we hebben een nieuwe jas dus we kunnen overal tegen.

Bram Boominfodag
Arnold Meulenbelt (180619BTL-3168A)
Arnold Meulenbelt

Hoofd Boomtechnisch Advies, idverde Bomendienst

T: 06 12 51 33 10
E: arnold.meulenbelt@idverde.nl

“De waarde van groen begint bij de groeiplaats!”