Nieuws
09 februari 2018

1 maart 2018: Praktijkdag Bomen en Zorgplicht

Ook in 2018 deelt BTL Bomendienst haar kennis met u. Daarom nodigen wij u graag uit om op donderdag 1 maart a.s. onze praktijkdag over Bomen en Zorgplicht bij te wonen. We zijn deze dag te gast bij de Technische Universiteit te Eindhoven.

Juridische aspecten van de zorgplicht

Jilles van Zinderen (advocaat bij MANZ Legal, specialisatie bomenrecht) bespreekt de juridische aspecten van de zorgplicht en geeft voorbeelden aan de hand van recente jurisprudentie. Bjorn Olthof (Boomtechnisch Adviseur, ETT, NVTB-Taxateur bij BTL Bomendienst) neemt u mee in een beslismodel naar de keuzes waarvoor u komt te staan binnen de zorgplicht. Welke beheersystemen zijn er? Wat doe je met je beheersysteem? Hoe benut je hem optimaal? Hoe richt je een bomenpaspoort in? en Wanneer voldoe ik aan mijn zorgplicht?

Programma en praktische informatie

Het aantal deelnemers dat de praktijkdag kan bijwonen is beperkt, dus noteer deze dag en schrijf u vandaag nog in! De kosten voor deze dag bedragen €95,- per persoon.

09:00 uur | Inloop
09:30 uur | Welkomstwoord
09:45 – 10:30 uur  | Presentatie ‘Boominspectie is maatwerk’ door Bjorn Olthof, BTL Bomendienst
10:45 – 12:30 uur  | Presentatie Juridische aspecten zorgplicht door Jilles van Zinderen, MANZ Legal
12:30 – 13:30 uur | Lunch
13:30 – 16:00 uur  | Presentatie Zorgplicht bij de TU/e door Thijs Mooren, beheerder TU/e en rondleiding terrein TU/e met demonstratie inspectiemethoden
16:00 uur | Borrel

Locatie:
Technische Universiteit Eindhoven
De Lampendriessen, gebouw 31 – Luna, zaal Corona
5612 AZ Eindhoven

Over Technische Universiteit Eindhoven

De campus is een centrale locatie in Eindhoven, vlakbij het Eindhoven CS en het uitgaansgebied. Door het groen en de vele bomen is dit met recht een groene oase in het hart van de stad. Iedere dag maken meer dan 17.000 (internationale) medewerkers, academische stafleden, studenten en promovendi gebruik van de campus.

Al vele jaren voert BTL Bomendienst diverse werkzaamheden uit op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven, variërend van nader onderzoek, taxaties en VTA (Visual Tree Assessment) tot het beantwoorden van boomtechnische vraagstukken en verplanten van bomen. In 2013 zijn 16 lindes met de Optimal 3000 verplant. Wij verzorgen de jaarlijkse inspectie van alle bomen op het terrein.

Praktijkdag TU Eindhoven - 2

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws