Nieuws
14 februari 2020

Benut u de waarde van sport al optimaal?

Sport en spel zijn sociale bouwstenen die ons verbinden. Leuk en gezond om samen te ondernemen! Veilige en toekomstbestendige sportvelden en -voorzieningen spelen hierin een belangrijke rol. Een sportpark moet aan allerlei randvoorwaarden voldoen.
De afgelopen periode is BTL Advies, in nauwe samenwerking met BTL Realisatie, gestart met een aantal mooie sportprojecten, waarvan enkele inmiddels al afgerond zijn.

Kennis over aanleg en onderhoud loont!

De aanleg van bijvoorbeeld een voetbalveld of tennisbaan begint bij het juiste advies en begeleiding over capaciteit en haalbaarheid. Ook na de aanleg is het belangrijk dat sportvelden goed worden onderhouden. Specialistische kennis over duurzaam onderhoud en beheer zorgt ervoor dat sportvelden bespeelbaar en in topvorm blijven. Door onze geïntegreerde dienstverlening kunnen wij u adviseren en begeleiden, maar ook de sportvelden aanleggen en voor u onderhouden.

Recentelijk heeft BTL Realisatie een voetbalveld bij B.S.V. Boeimeer aangelegd; een veld dat intensief gebruikt wordt door recreanten, maar ook door de jeugd van NAC. Om de speelcapaciteit te vergroten, is aan BTL Advies gevraagd een advies te geven en de daadwerkelijke aanleg te begeleiden. Ook zijn de tennisbanen van TV Ewijk gerenoveerd vanwege intensief gebruik en heeft BTL Realisatie, vestiging Venray, een onderhoudscontract met de gemeente Nijmegen gesloten. De komende 2 jaar zullen we alle 35 sportvelden in de gemeente onderhouden, maaien en jaarlijks voorzien van renovatie onderhoud.

Een overzicht van onze projecten

Voetbalveld B.S.V. Boeimeer
Advies, begeleiding en aanleg veld
Klik hier
Tennisveld Ewijk
Renovatie tennisbanen
Klik hier
Onderhoudscontract gemeente Nijmegen gesloten
Onderhoud van 35 sportvelden in de komende 2 jaar
Lees het volledige persbericht

We praten graag met u verder

Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties, op 5 maart in de Expo in Houten, komen onze Sportadviseurs van BTL Advies en BTL Realisatie graag met u in gesprek om u te helpen bij het realiseren van bruikbare en aantrekkelijke sportparken en -faciliteiten. Zien wij u daar?

Nieuwsoverzicht - Vakbeurs Sportaccommodaties

Brochure Groener sporten
Square_Brochure_groener-sporten@2x
Download brochure

Laatste nieuws

Meer nieuws