Nieuws
06 juli 2018

BTL Realisatie, vestiging Utrecht verhuist!

Vanaf augustus is onze vestiging in Utrecht niet meer te vinden op de Techniekweg in Utrecht, maar betrekken wij een mooi nieuw pand aan de Texasdreef te Utrecht. We hebben hier meer ruimte, zodat wij u ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van de service die u van ons gewend bent.

Lokale expertise

Wij vinden het belangrijk dat BTL Realisatie vanuit lokale vestigingen dicht bij haar klanten opereert. Vestiging Utrecht werkt onder meer in Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Leiden en Haarlem. Ook na de verhuizing blijven wij dichtbij.

Wij hebben al aan veel mooie projecten mogen werken die onze (stedelijke) omgeving groener maken. Van daktuin, tot speelplein en openbaar groen, wij bedienen een breed scala aan klanten. Zo hebben wij recent een daktuin aangelegd bij Zorghotel Domstate in Utrecht, is vorig jaar de Houtense nieuwbouwwijk De Steenen Poort voorzien van ca. 3.000 m2 kleurrijke vaste planten en zijn we de komende vijf jaar (2018-2022) te vinden in de Regenboogbuurt te Almere, waarbij het voorkomen van wateroverlast en hittestress door middel van groen centraal staan.

Zorghotel Domstate in Utrecht
Vaste planten in nieuwbouwwijk De Steenen Poort

Onze adresgegevens zijn vanaf augustus:

BTL Realisatie, vestiging Utrecht
Texasdreef 4, 3565 CL Utrecht
Postbus 6000, 3503 PA Utrecht
030 240 96 44

Heeft u vragen, ziet u samenwerkingsmogelijkheden of wilt u een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op met mij!

nieuws - BTL Realisatie, vestiging Utrecht verhuist - 3

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws