Persbericht
Lonneke web
Lonneke Tetteroo

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 82 48 25 56

18 oktober 2019

BTL versterkt positie in Den Haag met overname Verboon

Dé regio in Nederland waar grijs en groen elkaar ontmoeten is de Randstad. Met een concentratie van de vier grote steden van ons land biedt deze streek legio uitdagingen en kansen. Gisteren (donderdag 17 oktober) is de acquisitie van het Haagse Verboon Groen & GWW  en Verboon Machines door BTL (onderdeel van de idverde groep) officieel beklonken. Hiermee is BTL nog beter vertegenwoordigd in deze regio en wordt het dienstenpakket verder uitgebreid. De overname past in de strategie van de organisatie om zich via organische groei en acquisities verder te ontwikkelen.

 

Verboon bestaat sinds 1965 en is met 50 tot 60 medewerkers voornamelijk werkzaam in het westelijk deel van de provincie Zuid-Holland. Zij hebben een jaarlijkse omzet van ongeveer 7 miljoen euro. Olaf Janssen, Algemeen Directeur van BTL: “Belangrijk voor onze klanten is ons lokale netwerk, zodat er altijd een aanspreekpunt in de buurt is. Als sterke regionale speler bieden we onze klanten met de overname van Verboon een expert aan tafel in Den Haag.”

Trots

“Sinds 1991 heb ik met veel passie en trots gewerkt aan de ontwikkeling van Verboon”, vertelt Jan Verboon (Algemeen Directeur). “Van agrarisch loonbedrijf tot veelzijdige aannemer op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Deze aansluiting bij BTL biedt onze klanten én medewerkers veel nieuwe mogelijkheden. Wij blijven voorlopig opereren onder de vertrouwde naam van Verboon, maar maken gebruik van de schaalgrootte van een internationale organisatie. Ik kijk er naar uit om een rol te kunnen spelen bij de doorontwikkeling van onze organisatie binnen BTL.”

Logische stap

“Wij kennen Verboon al langer door samenwerking op diverse projecten”, vertelt Janssen. “We delen dezelfde waarden en hebben beiden een natuurlijk respect voor onze omgeving. Een goede basis voor een solide integratie van twee organisaties. Samen bouwen we verder aan mooie projecten waarmee we de waarde van de groene omgeving voor gebruikers en de maatschappij verhogen. Met veel plezier heet ik Jan dan ook welkom binnen onze organisatie. Als adviseur vormt hij een waardevolle aanvulling op ons team.”

Onderdeel idverde groep

Er werken nu 540 BTL-medewerkers in heel Nederland. BTL is onderdeel van de internationale idverde groep met vestigingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Ruim 6.000 collega’s werken dagelijks aan een groene omgeving waarin iedereen zich prettig voelt. Met een omzet van meer dan 600 miljoen euro, is idverde de onbetwiste leider van de Europese groensector.

Noot van de redactie

Voor meer informatie en aanvullend fotomateriaal kunt u contact opnemen met Meggie Olijslagers of Lonneke Tetteroo, Marketingcommunicatiespecialist via 0411 62 20 36 of op meggie.olijslagers@btl.nl of lonneke.tetteroo@btl.nl.

Lonneke web
Lonneke Tetteroo

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 82 48 25 56
E: lonneke.tetteroo@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws