• Home
  • Laatste nieuws
  • Fietsestafette voor het goede doel markeert 100-jarig jubileum van Idverde
Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

03 mei 2019

Fietsestafette voor het goede doel markeert 100-jarig jubileum van Idverde

Idverde collega’s uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Frankrijk nemen op donderdag 9 mei a.s. gezamenlijk deel aan een gesponsorde fietsestafette in Regent ’s Park te Londen, om geld op te halen voor het goede doel, Family Action. U kunt deze mooie stichting steunen via deze speciale Just Giving pagina.

2019 is een bijzonder jaar voor idverde en Family Action; idverde viert 100 jaar tuinontwerp en -aanleg in het Verenigd Koninkrijk en voor Family Action is dit het 150ste jaar dat zij families in het hele land ondersteunen. Om dit te vieren, heeft idverde collega’s van al haar Europese locaties uitgenodigd om deel te nemen aan een gesponsorde fietsestafette. Deze vindt plaats in Regent ’s Park te Londen. Idverde onderhoudt deze namens The Royal Parks.

Family Action

De internationale teams van idverde fietsen samen the Outer Circle in het park, een afstand van zo’n 4,5 km. Samen streven wij ernaar om minimaal 100 rondjes te rijden. De deelnemers worden gesponsord door collega’s, vrienden en familie, allemaal met als doel om geld op te halen voor Family Action. Hiermee veranderen zij, met praktische, emotionele en financiële steun, levens van mensen die te maken hebben met armoede, tegenslag en sociale isolatie. Dit doen zij bijvoorbeeld door hulp te bieden aan toekomstige ouders, intensieve familie-ondersteuning, counseling, mediation, therapie en ondersteuning bij school.

Outer Circle

Groen als katalysator voor gesprekken

De festiviteiten gaan later deze maand verder tijdens de RHS Chelsea Flower Show, waar de twee organisaties de speciaal ontworpen tuin ‘Family Monsters’ onthullen. Deze tuin geeft stof tot nadenken en is ontworpen door Alistair Bayford van idverde. Met de tuin wil hij mensen laten praten over familiestrubbelingen die iedere dag kunnen voorkomen, maar waarover het soms moeilijk is om te praten.

Doug Graham (CEO idverde, Verenigd Koninkrijk), die ook als fietser aan de estafette deelneemt zegt: “Onze gezamenlijke jubilea zijn de perfecte gelegenheid voor idverde en Family Action om samen te komen en onze gedeelde betrokkenheid bij sterkere families en de groene omgeving waarop zij vertrouwen te tonen. Het biedt ons ook een geweldige reden om leden van de idverde ‘familie’ samen te brengen om deel te nemen aan deze gesponsorde fietsestafette. We hopen dat deze heel veel plezier brengt en natuurlijk veel donaties voor dit fantastische goede doel oplevert.”

idverde Garden Monsters Perspective_web_890 breed
Print

David Holmes CBE (hoofdbestuurder van Family Action) voegt toe: “ Family Action wil idverde en hun fantastische medewerkers heel erg bedanken voor al hun enthousiasme en vrijgevigheid om deze gesponsorde fietsestafette te organiseren én hieraan deel te nemen. We zijn ook heel blij met hun inspirerende werk en ondersteuning bij de ‘Family Monsters’ tuin tijdens de RHS Chelsea Flower Show. Onze sterke partnerschap reflecteert onze gedeelde waarden om lokale gemeenschappen en families te ondersteunen.”

Maak uw steun aan Family Action kenbaar en doneer via de Regent’s Park Cycle Challenge Just Giving pagina. Idverde en Family Action bedanken The Royal Parks voor het openstellen van Regent’s Park voor de fietsestafette.

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws