In de media
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland
T: +31 411 62 20 36

19 oktober 2022

‘Groener spelen heeft zoveel voordelen’

In totaal zeventig speelplekken in de gemeente Tilburg krijgen in 2022 en 2023 een make-over. Later volgen er meer. idverde Nederland is als één van de drie aannemers aangehaakt bij het ontwerp en de realisatie. Ons Groener Spelen-concept geeft bestaande speeltuinen én buurten een upgrade.”

Vanaf het moment dat idverde Nederland (samen met speeltoestellenleverancier Boerplay) inschreef voor het project Spelen in Tilburg stond voor Joost Duin vast dat hij ‘het  beste speelplan van alle inschrijvers’ wilde inleveren. De projectleider van idverde Realisatie kreeg gelijk. “We hebben een mooi rapportcijfer gekregen. De gemeente gaf ons 10 uit 10 punten voor de toegevoegde waarde van ons uitgewerkte plan”, zegt Joost, die het ‘eervol’ noemt om een bijdrage te mogen leveren aan het speelklimaat in een gemeente.

Jirina Verkuijlen-Quist, adviseur Spelen bij idverde Advies vult aan: “De inschrijving, maar óók onze aanpak van de speelplekken voor het Groener Spelen-concept gooide hoge ogen. De  gemeente Tilburg attendeerde de andere twee aannemers, Kompan en Brouwers Groenaannemers, op onze overzichtelijke uitwerking. Een mooi compliment natuurlijk.”

Lees het volledige artikel in BuitenSpelen editie 3 – 2022 of download het artikel hieronder.

Groener spelen heeft voordelen
BuitenSpelen editie 3 - 2022 - 'Groener spelen heeft zoveel voordelen'
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland

T: +31 411 62 20 36
E: suzanne.klerkx@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws