Nieuws
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

19 maart 2020

Maatregelen aangaande het coronavirus (COVID-19)

Als maatschappelijk verantwoordelijk groenbedrijf neemt ook BTL (onderdeel van idverde) passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak.

Als eerste willen wij ons medeleven betuigen aan iedereen die ziek is en hun families. We wensen hen een spoedig herstel. We doen alles in onze macht om zo snel mogelijk te reageren op deze situatie. Om onze medewerkers en onze klanten zo goed mogelijk te beschermen en verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben wij onze bedrijfsvoering aangepast.

Al onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over en houden zich aan de maatregelen en de adviezen van GGD en RIVM. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en werken thuis waar mogelijk. Om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden zonder daarbij de veiligheid van onze collega’s uit het oog te verliezen, houden zij zich aan strikte veiligheidsvoorschriften. We volgen de dagelijkse ontwikkelingen op de voet om adequaat en tijdig nieuwe beslissingen te kunnen nemen.

Om ervoor te zorgen dat we allemaal weer veilig ons dagelijkse (werk)leven kunnen hervatten vragen we hiervoor ieders steun en betrokkenheid. Alleen dan kunnen we samen met vertrouwen naar de toekomst kijken en samen weer genieten van de mooie groene omgevingen die BTL samen met u realiseert.

Over idverde

idverde is de onbetwiste leider van de Europese groensector. De groep opereert op dit moment in Frankrijk, Denemarken (Malmos), het Verenigd Koninkrijk en Nederland (BTL, part of idverde). idverdeheeft een omzet van meer dan 700 miljoen euro en telt in Europa momenteel 7.000 medewerkers. In het segment B2B werkt idverde zowel voor publieke als private ondernemingen en in alle soorten projecten (terreinen van grote omvang en kleine projecten).

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws