In de media
Pim Lage Venterink
Pim Lage Venterink

Productmanager Spelen, idverde Realisatie
T: 06 10 01 27 27

02 juli 2024

Met een glimlach naar buiten

Een uitdagende buitenruimte waar ieder kind tijdens alle seizoenen, kan spelen, bewegen en ontwikkelen, dat is waar idverde NL zich voor inzet. In de afgelopen jaren is er meer aandacht voor groen op schoolpleinen. Spelen en bewegen in een goed ingerichte groene buitenruimte, draagt bij aan de ontwikkeling en gezondheid.

Pim Lage Venterink: ‘Bij het goed inrichten van de speelleeromgeving komt aardig wat kijken. In iedere stap van het proces staat voor ons het kind centraal. Omdat ieder kind uniek is en je ieder kind met een glimlach op het gezicht de ruimte wil bieden zich te ontwikkelen, de vraag inrichting altijd om maatwerk. Bij de scholen en kinderdagverblijven waar wij komen, zien we verschillen tussen de visie op spelen. sommige organisaties hebben een uitgewerkte visie, die wij aanvullen met onze eigen kennis en expertise. Maar er zijn ook scholen en kinderdagverblijven die nog niets op papier hebben. Dan gaan we samen aan de slag om te komen tot een passende visie die aansluit bij de organisatie en de ontwikkeling van het kind.’

 

IKC MMIXX

Benieuwd naar het hele artikel ? Lees het in het KinderVak Magazine

Speelconcept - Spelen in 't groen

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf of school? Download dan onze leaflet over ons speelconcept 'Spelen in 't groen'.

Download brochure
brochure-spelen-groen-idverde-lrg@2x
Pim Lage Venterink
Pim Lage Venterink

Productmanager Spelen, idverde Realisatie

T: 06 10 01 27 27
E: pim.lageventerink@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws