Nieuws
Martin Wigger
Martin Wigger

Adviseur Business, Industrie en Zorg, idverde Realisatie
T: 06 82 48 14 52

12 juli 2021

Onderhoudscontract BMN Bouwmaterialen

idverde Realisatie heeft op donderdag 1 juli een onderhoudscontract ondertekent met BMN Bouwmaterialen. De collega’s van idverde Realisatie gaan op 33 locaties in Nederland het groen- en terreinonderhoud verzorgen. Op 19 juni 2021 zijn ze al gestart met het onderhoud van de groenvoorzieningen op de vestiging in Amersfoort. Ook worden dit jaar 32 andere vestigingen voorzien van een vier a vijf wekelijks onderhoud. De andere locaties worden later meegenomen.

Om ervoor te zorgen dat alle buitenruimtes een veilige en uniforme uitstraling krijgen, zal het groen- en terreinonderhoud vanuit een centrale plek worden gecoördineerd. Hiermee neemt BMN grote stappen in de efficiëntie van het onderhoud van hun buitenruimtes.

Efficiëntie door landelijke dekking

BMN Bouwmaterialen is met 86 locaties de markleider in Nederland op het gebied van bouwmaterialenhandel. Jaarlijks komen er nieuwe vestigingen bij of worden er vestigingen vernieuwd. Om ervoor te zorgen dat het groen in de buitenruimte meegroeit en het terrein er verzorgt bij ligt, is frequent onderhoud nodig. De facilitaire dienst van BMN Bouwmaterialen heeft daarom de vraag weggelegd bij idverde Realisatie om het onderhoud te verrichten bij 33 vestigingen. Omdat idverde NL beschikt over 20 vestigingen in Nederland wordt het onderhoud niet regionaal maar landelijk opgepakt. ‘’Met onze landelijke dekking, zijn onze medewerkers altijd snel ter plaatsen om het terreinonderhoud op alle vestigingen van BMN Bouwmaterialen te kunnen verzorgen’’, aldus Martin Wigger, Productmanager Business en Industry bij idverde Realisatie.

idverde NL stelt een vast kaderteam en een vast uitvoerend team samen voor dit project. De vaste teams bevorderen de efficiëntie en kwaliteit van communicatie met BMN Bouwmaterialen en leveren een optimale kwaliteit doordat zij kennis van alle locaties hebben en op de hoogte zijn van de actuele veiligheidsmaatregelen die gelden op het terrein.

Groen- en terreinonderhoud

De buitenruimtes bij BMN hebben een functionele inrichting en bestaan uit grotendeels verharding met gras- en groenstroken. Om het terrein op het gewenste niveau te behouden worden eens in de vier/vijf weken een onderhoudsronde gedaan. Onze collega’s van idverde Realisatie nemen dan alles mee wat er op dat moment te zien is. Denk hierbij aan zwerfafval weghalen, onkruid verwijderen, gazons maaien op niveau, onderhoud aan de watergangen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden van de beplantingen, bomen en hagen.

1080
Martin Wigger
Martin Wigger

Adviseur Business, Industrie en Zorg, idverde Realisatie

T: 06 82 48 14 52
E: martin.wigger@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws