Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

01 april 2021

Seidenspinner wordt onderdeel van idverde Duitsland

idverde, Europees marktleider in aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, groeit en bloeit sinds kort ook in Duitsland. Met Jörg Seidenspinner Garten- und Landschaftsbau GmbH voegt een gevestigde naam zich bij de groep. Het bedrijf uit Stuttgart is de eerste acquisitie van de idverde groep in Duitsland. idverde wil in Duitsland blijven groeien en een landelijke dekking bereiken.

“Wij zijn erg blij dat Seidenspinner deel gaat uitmaken van de idverde familie”, aldus Jan Jörgenshaus, CEO van idverde Duitsland. “Seidenspinner is een partner die onze visie van een groener Duitsland deelt. Een veelbelovende gezamenlijke start op de Duitse markt.”

Duurzaam groeien is de toekosmst

Algemeen directeur Hans-Jörg Seidenspinner is ook overtuigd van de synergie: “Met idverde heeft Seidenspinner de mogelijkheid om duurzaam te groeien. We delen dezelfde waarden en hebben een gemeenschappelijke visie op ons vakgebied, dit waardeer ik enorm.’’ Ook Moritz Seidenspinner, de vierde generatie van het bedrijf, kijkt positief naar de toekomst: “Ik kijk ernaar uit dat onze medewerkers nu internationale carrière- en opleidingsmogelijkheden hebben. Ik weet dat wij met onze expertise en sterke positie op de Duitse markt een aanwinst zijn voor idverde. ”

Seidenspinner is opgericht in 1905 en de organisatie speelt een prominente rol binnen de groene sector in de regio Stuttgart. Zo werkten zij onder meer aan de Bundesgartenshow 2019, het ‘Grüne Fuge Stuttgart’ park, de campus van Hogeschool Heilbronn en het winkelcentrum Outletcity Metzingen.

Innovatie met een eeuw ervaring

Bij acquisities zorgt idverde altijd dat zij de beste dienstverlening voor haar klanten in huis haalt. Van strategische planning en ontwerp tot onderhoud, idverde biedt alles aan vanuit één bron. Hervé Lançon, CEO van de idverde groep: “Met Seidenspinner hebben we een sterke partner in Duitsland die innovatieve ideeën en een breed dienstenportfolio combineert met meer dan een eeuw ervaring.”

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws