Nieuws
20 november 2020

Start Boomfeestseizoen 2020/2021

Iedereen weet hoe belangrijk bomen zijn. Er zijn dan ook verschillende initiateven om meer bomen te planten. Eén van deze initiatieven is de Nationale Boomfeestdag. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij er veel nieuwe bomen door heel het land worden geplaatst. Door de huidige situatie is het dit jaar allemaal wat anders, maar woensdag 18 november was het dan toch zover. Het was tevens de start van het Boomfeestseizoen 2020/2021.

1 miljoen bomen planten

Het doel is om tijdens het Boomfeestseizoen 2020/2021 1 miljoen te planten. Het record wordt op woensdag 17 maart 2021 tijdens de Nationale Viering in Alphen aan den Rijn bekend gemaakt. Iedereen kan zich aanmelden en op die manier een bijdrage leveren. Meer informatie is te vinden op de speciale website van de boomfeestdag. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Nationale Boomfeestdag 2020 in Gennep
Nationale Boomfeestdag 2020 in Gennep
Meer informatie over het boomfeestseizoen 2020/2021

idverde helpt mee!

Natuurlijk gaan wij ook helpen om dit mooie doel te behalen te behalen. Zo heeft onze vestiging in Venray afgelopen woensdag, als onderdeel van de Nationale Boomfeestdag 2020, samen met wethouder dhr. Peperzak van de gemeente Gennep en leerlingen van voortgezet speciaal onderwijs Mikadoschool 2 bomen geplant.

Niet alleen bomen verplanten

Het is niet alleen belangrijk dat we meer bomen gaan planten. Het is net zo belangrijk dat we zoveel mogelijk bomen behouden. Daarom verplanten wij, door middel van verschillende methoden en technieken, heel het jaar rond bomen door heel Nederland. Bomen zijn namelijk waardevol en zeer belangrijk. Niet alleen voor het straatbeeld, maar bijvoorbeeld ook voor de klimaatuitdagingen waar wij voor staan.

Verplanten van bomen met onze verplantmachine
Verplanten van bomen met onze verplantmachine
Overzicht - Nieuws - Nationaal Boomfeestseizoen

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws