Nieuws
Pieter Jan Lourens
Pieter Jan Lourens

Productmanager Business, Industrie en Zorg, idverde Realisatie
T: 06 82 77 75 46

10 juni 2021

Terreinonderhoud Chubb Fire and Security

idverde Realisatie gaat voor onbepaalde tijd het onderhoud van de buitenruimtes en gladheidsbestrijding verzorgen bij Chubb Fire and Security. Op 25 mei 2021 zijn onze collega’s gestart met het onderhoud van de groenvoorzingingen bij de vestiging in Almere. Ook de locaties in Badhoevedorp, Eindhoven, Tiel en Groningen komen binnenkort aan de beurt.

Een groene, verzorgde en veilige werkomgeving

De groene buitenruimte is waardevol; dit geldt ook voor werkterreinen. In een inspirerende, veilige en gezonde omgeving voelt iedereen zich prettig en functioneren werknemers beter. Ook zorgt een goed verzorgd buitenterrein voor de uitstraling van het bedrijf. ‘’Een natuurlijke, duurzame uitstraling versterkt het imago van de organisatie en een goede inrichting en doordacht beheer van de groene werkomgeving dragen bij aan de veiligheid op het terrein. ‘Kortom, men ziet de waarde van groen ook meer op plekken waar mensen werken’, aldus Pieter Jan Lourens, Productmanager Business en Industry bij idverde NL.

Chubb Fire and Security is de toonaangevende dienstverlener op het gebied van brandbestrijdingsoplossingen, alarmcentralediensten en elektronische beveiliging. Inmiddels beschikken ze over tien locaties in Nederland. Om ervoor te zorgen dat de buitenruimtes er netjes bij liggen en veilig zijn voor de werknemers, klanten en bezoekers, heeft Alex Blanken (inkoopmanager bij Chubb Fire and Security), idverde Realisatie de opdracht gegeven het onderhoud van zowel de groenvoorzieningen als de verhardingen te realiseren. Op basis van hun wensen heeft idverde Realisatie een inventarisatie gemaakt van alle locaties en hebben ze een plan van aanpak geschreven. Lourens: ‘’Doordat we met onze 20 vestigingen beschikken over een landelijke dekking, zijn de medewerkers van idverde Realisatie altijd snel ter plaatsen om het terreinonderhoud op de verschillende locaties van Chubb Fire and Security te kunnen verzorgen.’’

Start onderhoud en gladheidsbestrijding

Op 25 mei is idverde Realisatie gestart met het complete groenonderhoud bij de locatie in Almere. Hier wordt o.a. het gazon en de verharding onderhouden, de hagen geknipt, de bomen gesnoeid en de plantborders onderhouden. In de winter zorgt idverde Realisatie ook voor gladheidsbestrijding. Dit wordt zowel handmatig als machinaal gedaan. Met de inzet van speciale dooimiddelen wordt gladheid op duurzame wijze bestreden.

Hierna worden ook de andere locaties aangepakt, zodat alle buitenruimtes van Chubb Fire and Security een verzorgde en veilige uitstraling of (werk)omgeving krijgen voor hun medewerkers en klanten.

Pieter Jan Lourens
Pieter Jan Lourens

Productmanager Business, Industrie en Zorg, idverde Realisatie

T: 06 82 77 75 46
E: PieterJan.Lourens@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws