Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

01 oktober 2020

Verboon Groen & GWW wordt idverde Realisatie, Den Haag

Sinds 1 oktober 2020 is Verboon Groen & GWW, een speler op het gebied van grond-, weg- en waterbouw in de Randstad, verder gegaan onder de naam idverde Realisatie, Den Haag. ”Bijna één jaar geleden hebben wij ons aangesloten bij BTL”, zegt Arjan Dans (voorheen bedrijfsleider bij Verboon, vanaf vandaag vestigingsmanager bij idverde). “Het was best spannend om onderdeel te worden van een landelijk werkende partij. De samenwerking verloopt erg natuurlijk en we voelen ons echt onderdeel van het team. Op 1 oktober gaat BTL verder als idverde NL, een logisch moment voor ons om niet alleen in bedrijfsvoering, maar ook in naam samen op te trekken.”

idverde NL (onderdeel van de idverde groep) bestaat uit idverde Advies (advies- en ingenieursbureau), idverde Bomendienst (gespecialiseerd in kennisintensieve boomvraagstukken) en idverde Realisatie (aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte). Aan het hoofd staat Olaf Janssen. Ook onder de nieuwe naam blijft hij aan het roer staan om het bedrijf verder te ontwikkelen.

De naam verandert, maar de lokale betrokkenheid en aanwezigheid blijven. Ook de vertrouwde dienstverlening blijft: verhuur van materieel en personeel, groenwerkzaamheden, GWW-werkzaamheden, sanering en gladheidsbestrijding. Echter, door de kennisuitwisseling binnen de Nederlandse en Europese markt kan de organisatie nog beter werken aan de grote vraagstukken van onze tijd, zoals teruglopende biodiversiteit en klimaatverandering. Dans: “We hebben dagelijks contact met collega’s en blijven zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Allemaal met hetzelfde doel: waarde toevoegen voor onze klanten en voor de omgeving. De samenwerking met onze collega’s inspireert en maakt ons sterker.”

Onze contactgegevens

  • Waterpas 124
  • 2495 AT Den haag
  • denhaag@idverde.nl
  • 070 307 30 60
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws