Over idverde

Square_Brochure_groener-leven@2x
Brochure Groener leven

Bedrijfsprofiel

Groen is natuurlijk en levert meerwaarde voor de leefomgeving in ieder seizoen. idverde is zich als geen ander bewust van deze waarde. Waar Nederland steeds meer versteent en verstedelijkt, wint groen met de dag aan waarde. idverde zorgt voor de juiste balans in stadskernen, woonwijken, dorpen, buitengebieden en op bedrijventerreinen. Een natuurlijk evenwicht tussen esthetisch en functioneel, duurzaam en pragmatisch. Groener leven!

Werkmaatschappijen die elkaar perfect aanvullen

idverde is een gevestigde naam in de groensector. Met ruim 500 medewerkers werken wij landelijk vanuit een twintigtal locaties. Onze klanten zijn onder andere zorgorganisaties, kleine en grote bedrijven, recreatieparken, sportverenigingen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en verschillende (semi-)overheden.  idverde NL bestaat uit:

  • idverde Nederland B.V.
  • idverde Advies B.V.
  • idverde Bomendienst B.V.
  • idverde Realisatie B.V
  • Bras Fijnaart B.V

Sinds eind 2018 zijn wij onderdeel van de internationale idverde groep.

Missie

Wij werken aan projecten in omgevingsbeheer en –inrichting met een scherpe focus op de groene component hiervan. De kennis die wij bezitten en ontwikkelen over deze component geeft onze klanten inzicht in hun werkelijke behoefte en daarmee verhogen we de waarde van de groene omgeving voor onze klanten en de maatschappij.

Visie

Groen markeert plaats en tijd en heeft waarde die generaties overleeft. Hoe groener we leven, hoe beter we ons voelen. Groen is van ons allemaal. En met haar diepgewortelde kennis is idverde leidend in het ontwikkelen van de essentiële rol van groen in ons leven.

Gevoel voor het gewenste resultaat

Als landelijke partij heeft idverde jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten, van daktuinen tot grote terreininrichtingswerken. Onze medewerkers maken het verschil. Wij werken met goed opgeleide vakmensen, die passie hebben voor hun werk. Daarnaast beschikken wij over hoogwaardige kennis, creativiteit en een modern machinepark voor specialistisch werk. Het resultaat is een geïntegreerde dienstverlening, van ontwerp en aanleg tot en met beheer en onderhoud. Klanten waarderen idverde om zijn specialistische kennis en de betrouwbare organisatie. Wij gaan voor duurzame relaties en zijn zowel adviseur als gesprekspartner. Door de decentrale organisatie denken onze teams op elk niveau mee en nemen zij hun verantwoordelijkheid. Onze kracht ligt in het gevoel voor het gewenste resultaat. Uw resultaat.

Geschiedenis idverde

Van overnames, het openen van nieuwe vestigingen tot nieuwe namen, sinds het ontstaan in 1962 is onze organisatie continu in ontwikkeling geweest. Hieronder hebben wij in een mooi overzicht onze geschiedenis weergegeven.

Geschiedenis idverde NL - Augustus 2021
Download - Geschiedenis idverde NL - Augustus 2021
Download het overzicht van onze geschiedenis
Marc Bolier_foto11
Marc Bolier

Chief Executive Officer

T: 0411 62 20 36
E: info@idverde.nl

Michiel Hoekstra
Michiel Hoekstra

Chief Financial Officer

T: 0411 62 20 36
E: info@idverde.nl

Jeannette Kool_pasfoto model
Jeannette Kool

HR Directeur

T: 0411 74 55 35
E: hr@idverde.nl

Mascha Maas
Mascha Maas

Commercieel Manager

T: 06 45 80 15 63
E: mascha.maas@idverde.nl

“We hebben met groen het goud in handen!”
Roland van Braak - 2021
Roland van Braak

Regiomanager Zuidwest

T: 06 22 42 16 21
E: roland.v.braak@idverde.nl

Pieter Zonneveld
Pieter Zonneveld

Regiomanager Noord

T: 06 53 59 94 83
E: pieter.zonneveld@idverde.nl

“Een groene omgeving, geeft een positieve beleving.”
Al onze experts

Brochure Groener leven

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden die idverde u kan bieden? Download dan onze brochure Groener leven.

Download brochure
Square_Brochure_groener-leven@2x