Groener wonen bij Rochdale

Rochdale
Rochdale | 2021 - 2024 | Amsterdam

Groenonderhoud

Sinds 2021 voert idverde Realisatie, vestiging Utrecht in opdracht van Smit Groenadvies groenonderhoudswerkzaamheden uit op diverse woonlocaties van Rochdale in Amsterdam. Goed onderhouden groen zorgt als mooi visitekaartje voor de organisatie, heeft een sociaal belang voor bewoners en bevordert de biodiversiteit in de stad.

Over Rochdale

Rochdale is een woningstichting wat zorgt voor goede kwaliteit woningen voor mensen met een lager inkomen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Ze bieden momenteel zo’n 80.000 bewoners een betaalbaar thuis.

Seizoensgebonden groenonderhoud

Groenonderhoud vergt in ieder seizoen aandacht om optimale staat te houden. In de herfst ruimen we bladeren op, terwijl de winterperiode zich leent voor het verfraaien van de tuinen met inboetwerkzaamheden en aanvulling van open perken met nieuwe beplanting. In het voorjaar verrichten we groenonderhoud van frequentie naar B-kwaliteit. We starten in deze periode o.a. met maaiwerkzaamheden, het snoeien van vaste planten en het verwijderen van onkruid.

Door het groen jaarrond goed te onderhouden zorgt het niet alleen voor een fraaie uitstraling rond de woningen, maar draagt het ook bij aan de biodiversiteit in de stad en de beleving van bewoners.

Pieter de jong
Pieter de Jong

Projectleider, idverde Realisatie

Stel mij een vraag