Inrichting kantoortuin bij Bolduc

Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Onze expertises
Syntrus Achmea Real Estate & Finance | 2014 - 2016 |

Inrichting kantoortuin

Zakencomplex Bolduc ligt pal naast de A2. Een zichtlocatie met een hoog afwerkings- en voorzieningenniveau, en een riante buitenruimte met uitgebreide parkeervoorzieningen. In 1992 werd het kantorencomplex als Kantoor van de Toekomst van Chriet Titulaer geopend. In 2015 is het aanpalende stuk braakliggend terrein aangekocht en is het buitenterrein opnieuw ingericht om een aangename groene verblijfsomgeving te creëren. Door het toevoegen van veel groen en duidelijk gescheiden voetgangers-, en rijbaangebieden is de menselijke maat teruggebracht.

project - herinrichting bij bolduc - 1

Ontwerp en infrastructuur

Op basis van het ontwerp van KruitKok Landschapsarchitecten, en in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft BTL de herinrichting van het terrein uitgevoerd. Het projectmanagement was in handen van vb&t Projectmanagement. De directievoering en het toezicht lag bij technisch adviesburo Rod’or.

De totale infrastructuur is gerenoveerd en door de toepassing van hoogwaardige materialen heeft de buitenruimte een exclusieve en eigentijdse uitstraling gekregen. Door de gewijzigde terreinindeling is de routing overzichtelijker en logischer, en is het verblijfsgebied prettiger en uitnodigender voor de gebruikers en bezoekers. Naast deze ingrijpende civiel- en cultuurtechnische renovatie zijn ook moderne en energiezuinige elektrotechnische installaties aangebracht: terreinverlichting, laadstations voor elektrische auto’s, camerabewaking, toegangscontrole met kentekenherkenning en een bandenpomp.

Kantoor van de toekomst

Het karakteristieke gebouw komt na de herinrichting nog beter tot zijn recht. In juli 2015 heeft de oplevering plaatsgevonden, nadat de speciaal geprepareerde bomen enkele weken voorafgaand waren aangebracht.

Opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft via hun beheerder vb&t Vastgoedmanagement de nazorg en garantie bij BTL geborgd. In 2016 is er een parkeergarage op het nieuw aangekochte terrein gebouwd en deze hebben wij voorzien van verticaal groen. Zo is het Kantoor van de Toekomst weer future proof!

Klant aan het woord

“Onze slogan voor Bolduc is “Joined in Business” waarmee we willen onderstrepen en stimuleren om samen te werken. Bij samenwerken hoort ook gezamenlijk trots zijn op het resultaat en daarin blinkt BTL zelfs uit. BTL is oprecht trots op het werk wat zij hebben gerealiseerd en voelt zich ook in de onderhoudsfase betrokken bij ons project.”

Jeroen Rutsen
Technical Manager Office and Industrial Investments
Syntrus Achmea Real Estate & Finance

© Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Andre Hingstman
André Hingstman

Vestigingsmanager, idverde Realisatie

Stel mij een vraag