• Home
  • Aanleg sportvelden

Aanleg sportvelden

Vind onze expert bij u in de buurt

Kennis en ervaring zorgen voor topprestaties

Iedere sporter wilt presteren op sportvelden die in topconditie zijn. Op het moment dat er sportvelden moeten worden aangelegd komt er veel bij kijken. De inzet van specialistische kennis is hierbij essentieel. Dit zorgt ervoor dat de aanleg van sportvelden soepel verloopt. idverde heeft deze kennis in huis. Samen met alle betrokken partijen, zoals vrijwilligers en gemeenten, zorgen wij voor de aanleg van sportvelden waar uw leden, nu en in de toekomst, topprestaties op kunnen leveren.

Aanleg voetbalvelden en tennisbanen

Voetbal, tennis of hockey: elke sport heeft een specifieke ondergrond. idverde heeft jarenlange ervaring in onder andere het aanleggen van voetbalvelden (natuurgras en kunstgras) en tennisbanen (kunstgras, gravel en roodkunstgras). Wij delen graag onze kennis en expertise met u. Inzet van kennis en expertise over de aanleg van de juiste ondergrond vormt de basis en zorgt voor bespeelbare en toekomstbestendige sportvelden. Van topsporter tot recreanten, voor trainingen en wedstrijden en van jong tot oud.

Meer dan alleen aanleg sportvelden

De aanleg van bijvoorbeeld een voetbalveld of tennisbaan begint bij het juiste advies en begeleiding over bijvoorbeeld capaciteit en haalbaarheid. Ook na de aanleg is het belangrijk dat sportvelden goed worden onderhouden. Specialistische kennis over duurzaam onderhoud en beheer zorgt ervoor dat sportvelden bespeelbaar en in topvorm blijven. Door onze geïntegreerde dienstverlening kunnen wij u adviseren en begeleiden, maar ook de sportvelden aanleggen en voor u onderhouden.

Modern machinepark

idverde beschikt over specifiek gereedschap en goed uitgeruste machines speciaal voor het aanleggen en onderhouden van sportvelden. Zo beschikken wij over moderne en innovatieve machines om sportvelden chemie vrij te onderhouden (Fieldshaper en een machine voor biologische ongediertebestrijding ) en specifiek materieel voor bijvoorbeeld het aanleggen van gravelbanen. Door de inzet van dit moderne machinepark en ervaren vakmensen worden sportvelden niet alleen op de juist manier aangelegd, maar blijven deze ook in topconditie.

Een greep uit onze projecten

Renovatie en aanleg voetbalvelden
Voetbalvereniging NWC
Bekijk dit project
Nieuwe uitstraling sportpark Molenbeke
Stichting Sportpark Molenbeke
Bekijk dit project
Renovatie en onderhoud kunstgras tennisbanen
TV Ewijk
Bekijk dit project
Uitbreiding en renovatie tennisbanen TV Rosus
Gemeente Echt-Susteren
Bekijk dit project
Aanleg kunstgras voetbalveld
B.S.V. Boeimeer
Bekijk dit project

Uw partner voor de aanleg van sportvelden

  • Jarenlange ervaring in aanleg sportvelden
  • Aangesloten bij Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek
  • Geïntegreerde dienstverlening van advies tot aanleg en onderhoud
  • Kennis en expertise over diverse ondergronden
  • Expert in aanleg en onderhoud voetbalvelden en tennisbanen
  • Modern machinepark voor aanleg en onderhoud sportvelden

SportGarant: onderhoud en sportveldbeheer

Het beheer en onderhoud van tennisbanen, voetbalvelden en andere sportvelden ligt steeds meer bij sportverenigingen. Dit brengt nieuwe taken met zich mee en vraagt om specialistische kennis. idverde biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van beheer en onderhoud van sportvelden en complete sportparken: SportGarant. Binnen dit partnerschap is idverde de schakel tussen alle betrokken partijen, zoals de gemeente en de sportverenigingen. Uw partner om lange tijd op te bouwen.

Brochure Groener sporten

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden voor uw sportpark? Download dan onze brochure Groener sporten.

Download brochure
Square_Brochure_groener-sporten@2x