Spelen
10 oktober 2022

Kinderboekenweek 2022: Gi-Ga-Groen

Wat een prachtig thema heeft de Kinderboekenweek dit jaar. Gi-Ga-Groene kinderen in Gi-Ga-Groene omgevingen die hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en geïnspireerd raken door de natuur.

idverde NL; een Gi-Ga-Groen bedrijf ontwerpt en realiseert al meer dan 10 jaar groene speelplekken, van openbare speeltuinen tot schoolpleinen en kinderdagverblijftuinen. We dragen graag bij aan een positieve ontwikkeling van het kind en doen dit deze Kinderboekenweek door het weggeven van het boek ‘de vogel die niet vliegen kan’.

Dit prachtige boek is geschreven en getekend door onze eigen collega Nanne-Jan Balyon. Alle scholen, gemeenten en kinderdagverblijforganisaties die tijdens de Kinderboekenweek contact met ons opnemen voor een kennismakingsafspraak krijgen een mooi exemplaar cadeau!

Wil je kinderen een kans geven om zich sociaal-emotioneel, bewegend en op een veilige manier in de natuur te ontwikkelen neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over het vergroenen van je buitenruimte en zorgen voor voldoende speelmogelijkheden die de fantasie prikkelen van kinderen in diverse leeftijden.

Kinderboekenweek
Mirthe met kids

Stel mij een vraag