idverde Bomendienst

Square_Brochure_bomen-voor-groener-leven@2x-540x330-c
Brochure idverde Bomendienst

Boomspecialisten

idverde Bomendienst is dé specialist voor bomen. We leveren advies, verzorging en ziektebeheersing. Wij geloven dat bomen meer waarde bieden als we ze tot volle wasdom laten komen en behouden voor de toekomst.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Een greep uit onze projecten

Ambities maak je waar met inzicht!
Gemeente Raalte
Bekijk project
Bomen verplanten in Heeg
Paradys Recreatie
Bekijk project
Inventarisatie bomen langs de Maas
Rijkswaterstaat
Bekijk project
Hoe is het nu met de 129 verplantte zomereiken langs de N366
Provincie Groningen
Bekijk project
Hoe is het na 10 jaar met de verplantte witte paardenkastanje uit Horst
Gemeente Horst aan de Maas
Bekijk project
Éérste boombunkerverplanting in Nederland
Gemeente Apeldoorn
Bekijk project

De grote waarde van bomen

Bomen zijn onmisbaar voor ons leefklimaat en geven waarde aan onze omgeving. Ze geven beschutting in het park, sfeer op pleinen en grandeur aan wegen. Ze zorgen voor een schonere lucht en maken de temperatuur in steden aangenamer. Met hun enorme wortelstelsel en kroon zijn ze belangrijk voor de waterhuishouding in steden en dorpen. Bomen vormen de ruggengraat van het landschap en brengen de bebouwde omgeving tot leven.

Mensen die bomen begrijpen

Bomen zijn afhankelijk van natuurlijke processen om tot wasdom te komen. In een bebouwde omgeving zijn de ruimte en tijd voor natuurlijke processen beperkt. Daarom zijn boomprojecten ingewikkelde puzzels. Het planten, beheren en behouden van bomen vraagt om vaklieden. Mensen die bomen begrijpen. Bij nieuwe aanplant gaat het onder meer om een gedegen voorbereiding, de juiste soortenkeuze en een goede groeiplaats. Maar ook een visie op de groei van de boom in de komende decennia is belangrijk. Laat u daarom bijstaan door een boomspecialist.

Kennis van bomen

Hoe groter een boom wordt, des te meer waarde hij heeft. Bomen overleven verschillende generaties mensen. Investeren in bomen is daarom investeren in de toekomst. Daarvoor zijn kennis, praktische ervaring en specialistisch vakmanschap nodig. Wij werken samen met wetenschappelijke instituten in binnen- en buitenland, beschikken over de meest moderne instrumenten en de nieuwste kennis en feiten.

Brochure idverde Bomendienst

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden die idverde Bomendienst u kan bieden? Download dan onze brochure.

Download brochure
Square_Brochure_bomen-voor-groener-leven@2x-540x330-c