Nieuws
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

22 januari 2019

De nieuwe website van Noord-Limburgs Groen is live!

Noord-Limburgs Groen is een allround groenvoorzieningsbedrijf met een sterk sociaalmaatschappelijk DNA. Door de samenwerking met partners (BTL Realisatie, Jonkers Hoveniers en Herman Vaessen) werkt zij aan alle voorkomende opdrachten in de groene buitenruimte aan.

Kent u Noord-Limburgs Groen nog niet? Maak dan kennis met hen; neem snel een kijkje en ontdek wat zij voor ú kunnen betekenen! Kent u Noord-Limburgs Groen al wel? Dan kunt u nu nog gemakkelijker alle actualiteiten volgen!

Moderne look en feel

De oude website was op meerdere fronten toe aan vervanging. Het bijhouden ervan was een tijdrovende klus en technisch erg lastig. Daarnaast was hij niet erg geschikt om op mobiele devices te bekijken. Daar moest dus verandering in komen. In dit proces is Noord-Limburgs Groen op deskundige wijze bijgestaan door Sterke Zet Webdevelopment uit Panningen.

Met een modernere look en feel laten zij u kennismaken met de twee belangrijkste onderdelen van Noord-Limburgs Groen: het groenbedrijf en het leerbedrijf. Binnen de organisatie zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar in de dienstverlening staan ze los van elkaar en zijn zij uniek. In de nieuwsitems en projecten wordt hier daarom onderscheid in gemaakt. Op die manier kunnen zij telkens laten zien, welke bijzondere projecten zij met passie uitvoeren.

Rob Vercoulen
Bedrijfsleider Noord-Limburgs Groen

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws