Persbericht
03 december 2018

BTL Advies schenkt boom aan gemeente ‘s-Hertogenbosch

BTL Advies schenkt een boom aan gemeente ’s-Hertogenbosch ter ere van de opening van de nieuwe vestiging van BTL Advies in de stad. De Himalayaceder is op 29 november geplant op het Julianaplein, vlak bij de vestiging van het groen adviesbureau op het Willemsplein.

Wethouder duurzaamheid, leefomgeving en cultuur, Mike van der Geld, heeft de naaldboom namens de gemeente ’s-Hertogenbosch in ontvangst genomen: “Groen is van grote waarde voor ’s-Hertogenbosch. Groen maakt onze gemeente niet alleen mooier, maar ook beter bestand tegen klimaatveranderingen. Ik wil BTL Advies dan ook bedanken voor deze duurzame bijdrage aan onze gemeente”.

Eind augustus dit jaar is BTL Advies, het architecten- en ingenieursbureau van BTL, verhuisd van Oisterwijk naar de derde verdieping van het Bastion aan het Willemsplein. “’s-Hertogenbosch is een groene kennisstad. Wij kijken er naar uit om vanuit onze nieuwe inspirerende locatie hier aan bij te dragen en samen te werken aan een groene toekomst”, aldus David van Uden, operationeel directeur BTL Advies.

Over BTL Advies

BTL Advies bestaat uit een team van tuin- en landschapsarchitecten, ecologen, beleidsadviseurs en (beheer)technici. Naast de vestiging in ’s-Hertogenbosch heeft BTL Advies vestigingen in Stein, Apeldoorn en Woerden. BTL Advies is onderdeel van de BTL Groep, waar ook BTL Bomendienst en BTL Realisatie onderdeel van uit maken.

Persbericht - aanbieden boom 2

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws