Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

19 december 2019

BTL Advies verhuist naar Roermond

Na ruim 10 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Stationsstraat te Elsloo is BTL Advies klaar voor een volgende stap. Het team van groene adviseurs en ingenieurs is vanaf 7 januari 2020 gevestigd in het ECI-gebouw te Roermond. “Door deze verhuizing wordt een mooie volgende groeistap als groene expert in Limburg mogelijk gemaakt.”, aldus Wilco van Heerewaarden, vestigingsmanager BTL Advies, vestiging Stein.

De afgelopen jaren is BTL Advies stevig gegroeid. Inmiddels bestaat het groene adviesbureau uit een compleet team met tuin- en landschapsarchitecten, ecologen, beleidsadviseurs en (beheer)technici. Naast het kantoor in Stein heeft BTL Advies vestigingen in ‘s-Hertogenbosch, Apeldoorn en Woerden.

Oude energiecentrale combineert werk en cultuur

De nieuwe locatie in Roermond biedt vele nieuwe mogelijkheden in een prachtige en inspirerende omgeving nabij het station, en met uitzicht op het centrum van Roermond en het groenblauw van de Roer. Van Heerwaarden: “We huren straks de tweede verdieping in de vroegere ECI Centrale: een karakteristiek gebouw en terrein met een rijke historie. De huidige ECI Cultuurfabriek is een plek waar mensen samenkomen voor ontspanning en ontmoeting, maar ook een plek met modern ingerichte kantoorruimtes.

Bij de nieuwe inrichting wordt veel aandacht besteed aan projectmatige samenwerking tussen de verschillende specialisten, moderne werkplekken en uiteraard een groene en inspirerende omgeving. “We kijken er allemaal enorm naar uit om met deze stap verder te bouwen aan onze groene (groei)ambities. Dit doen we vanaf januari met onze nieuwe Vestigingsmanager Jannie Vos”, aldus Van Heerewaarden. Samen met Jannie, onze klanten en partners gaan we het jaar 2020 vol nieuwe energie van start!

nieuws_verhuizing roermond_1

Onderdeel van de idverde groep

Er werken nu 540 BTL-medewerkers in heel Nederland. BTL is onderdeel van de internationale idverde groep met vestigingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Ruim 6.000 collega’s werken dagelijks aan een groene omgeving waarin iedereen zich prettig voelt. Met een omzet van meer dan 600 miljoen euro, is idverde de onbetwiste leider van de Europese groensector.

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws