• Home
  • Laatste nieuws
  • De vestigingen idverde Realisatie, vestiging Hengelo en idverde Advies, vestiging Apeldoorn zijn verhuisd!
Nieuws
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland
T: +31 411 62 20 36

08 januari 2024

De vestigingen idverde Realisatie, vestiging Hengelo en idverde Advies, vestiging Apeldoorn zijn verhuisd!

nieuwe vest Hengelo

Na 40 jaar gevestigd te zijn aan de Parelstraat in Hengelo, is idverde Realisatie, vestiging Hengelo op 1 december 2023 verhuisd naar een nieuw pand. Het team is vanaf die datum gevestigd op de Rientjesoven 28 in Borne. “Het oude pand was aan vervanging toe en paste niet meer bij onze bezetting en werkzaamheden”, vertelt Gertjan Klein Legtenberg, vestigingsmanager van idverde Realisatie, vestiging Hengelo. “Het nieuwe pand is kleiner dan het oude pand: een bewuste keuze. We hebben ruimte nodig, maar teveel ruimte zorgt voor minder overzicht. In het nieuwe pand gaan we lean werken: alles is netjes opgeslagen en in een handeling te pakken en terug te leggen of zetten. De moderne inrichting van de nieuwe locatie past goed bij de wens voor flexibel en overzichtelijk werken.

Ook idverde Advies, vestiging Apeldoorn is verhuisd. Vanaf 2 januari 2024 zijn zij gevestigd aan de Prins Willem Alexanderlaan 401 in Apeldoorn. Lars Tamboer (vestigingsmanager van idverde Advies, vestiging Apeldoorn) is blij met de verhuizing. “De nieuwe locatie ligt op 5 minuten van het centraal station en geeft collega’s en klanten een snelle reismogelijkheid die bijdraagt aan onze duurzame doelstellingen. Daarnaast kunnen we op de nieuwe vestiging, met meer ruimte, beter groeien”.

In beide nieuwe panden kunnen we, samen met onze opdrachtgevers, op een frisse wijze werken aan groene oplossingen voor een betere wereld!

20230926_152421
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland

T: +31 411 62 20 36
E: suzanne.klerkx@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws