Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

03 juni 2021

Een nieuw duurzaam vakantiepark in het Elfstedenhart

Vakantiepark Elfstedenhart

Door de coronapandemie vieren meer Nederlanders vakantie in eigen land en zijn vakantiehuizen in Nederland erg populair. Elfstedenhart Recreatie B.V. bouwt in samenwerking met Landal GreenParks een nieuw vakantiepark met 58 luxe duurzame woningen in Friesland. Het park is gevestigd in Witmarsum, direct gelegen aan het open vaarwater van de Elfstedenroute. De woningen worden voorzien van traditionele houten gevels en beschikken over een ruime tuin met uitzicht op de groene omgeving. De buitenruimte wordt gerealiseerd door idverde Realisatie. Hierbij wordt groen toegepast, dat past bij de Friese omgeving. Dit najaar worden de eerste kavels opgeleverd en kunnen parkgasten optimaal genieten van een verblijf in de groene Elfsteden.

Elfstedenhart

Friesland staat bekend om zijn vele fietsroutes en historische dorpen en steden. De provincie biedt mooie natuur en heeft veel geschiedenis, zoals de bekende Elfstedentocht. Landal Elfstedenhart is gelegen tussen twee van de Friese Elfsteden: Harlingen en Bolsward. Het vakantiepark wordt omringd door een waterrijke en groene omgeving en is de ultieme uitvalbasis voor een vakantie met luxe, vrijheid en rust. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp. De buitenruimte wordt ingevuld met groen, wat past bij de Friese natuur. ‘’Een groene omgeving geeft energie, is goed voor onze gezondheid en maakt gelukkiger’’, aldus Elfstedenhart B.V..

Groene buitenruimte

De drie speerpunten voor de aanleg en uitstraling van het park zijn duurzaamheid, luxe en vrijheid. Dit is niet alleen belangrijk bij de bouw van de woning, maar ook bij het aanleggen van de tuin. ‘’idverde Realisatie, vestiging Heerenveen is actief werkzaam in Friesland en zet de provincie graag op de kaart, door een bijdrage te leveren aan het aanleggen van de groene buitenruimte’’, aldus Pieter Jan Lourens, Productmanager Business en Industry bij idverde Realisatie. In maart 2021 hebben ze de definitieve gunning gekregen om buitenruimte van Landal Elstedenhart te realiseren.

Realisatie woningen en buitenruimte

Op dit moment worden de 29 woningen uit fase I gebouwd. De eerste huizen krijgen al vorm en in het najaar van 2021 worden de buitenruimtes van fase I gerealiseerd. idverde Realisatie zal starten met het aanleggen van de graszoden, de terrassen en per woning twee parkeerplaatsen. Vervolgens krijgt de ingang van het vakantiepark een groene uitstraling. De entree wordt voorzien van kleurrijke bloemborders en planten. In het najaar worden ook de bomen en hagen geplant bij de woningen. Lourens: ‘Een groene invulling geeft meer beleving aan recreatie en biedt parkgasten beschutting tegen weer en wind, en verkoeling op hete dagen.’’ Dit najaar kunnen de eerste vakantiegasten verblijven in het groene luxe Landal Elfstedenhart vakantiepark. Groener ontspannen in een typische Friese omgeving!

foto: © Elfstedenhart Recreatie B.V.
foto: © Elfstedenhart Recreatie B.V.
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws