Nieuws
Lonneke web
Lonneke Tetteroo

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 82 48 25 56

10 oktober 2023

Groot onderhoud Stadspark Steenbergen

Op 6 juni j.l. is idverde Realisatie, vestiging Roosendaal gestart met de onderhouds- en herinrichtingswerkzaamheden aan het Stadspark in Steenbergen. Inmiddels zijn de eerste twee fasen van de werkzaamheden uitgevoerd. In deze fase hebben de civieltechnische werkzaamheden plaatsgevonden en zijn de speeltoestellen geplaatst.

Vandaag, maandag 9 oktober, start idverde Realisatie, vestiging Roosendaal met het inzaaien van het gras en bloemenmengsels. Volgens planning zal het Stadspark rond 25 oktober weer opengesteld worden voor het publiek. Rond december zal de gehele opdracht worden opgeleverd. In het voorjaar van 2024 zal het Stadspark, samen met alle omwonenden en belanghebbenden, feestelijk geopend worden! Hierover volgt later meer informatie.

Wat moet er nog gebeuren?

Om het park nog aantrekkelijker te maken voor haar bezoekers zal er nog beplanting aangebracht worden, en worden de gazons en bloemrijke mengsels ingezaaid. De gemeente Steenbergen wil een meer natuurlijke inrichting. Wethouder Remery van de Gemeente Steenbergen zegt hierover: ‘veel wensen en ideeën van bewoners zien we terug in dit park, om zo samen een nieuwe invulling en beleving aan het Stadspark te geven”. Het park vervult op deze manier nog meer de functie van ontmoetings- en ontspanningsplek!

Stadspark Steenbergen oktober
Fotoa

Wij staan u graag te woord

Mocht u vragen of opmerkingen hebben tijdens de uitvoering dan staan de medewerkers van idverde Realisatie, vestiging Roosendaal u hierover graag te woord. Om uw veiligheid te bewaken willen wij u vragen niet het werkterrein te betreden en/of onze medewerkers aan te spreken maar telefonisch contact met ons op te nemen via het volgende telefoonnummer: 0165-590090 zodat wij u goed en veilig te woord kunnen staan. Een mail sturen mag ook aan roosendaal@idverde.nl.

Lonneke web
Lonneke Tetteroo

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 82 48 25 56
E: lonneke.tetteroo@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws