Nieuws
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

15 januari 2020

Het Deense bedrijf Malmos sluit zich aan bij de idverde groep

Het Deense bedrijf Malmos, een van de marktleiders op het gebied van landschapsinrichting in Denemarken, is onderdeel geworden van de idverde groep. idverde is op deze manier in staat een aanvullend aanbod te bieden aan zijn klanten, en technische capaciteit en gespecialiseerde kennis aan de werknemers van Malmos.

Malmos behoudt zijn eigen identiteit en hoofdkantoor in Roskilde. De huidige organisatiestructuur blijft behouden en het directieteam evenals alle werknemers blijven werkzaam in dezelfde functies.

Hervé Lançon, CEO van idverde, licht toe: “Deze ontwikkeling is een volgende belangrijke fase in onze strategie van externe groei. Het laat zien dat wij in staat zijn nieuwe markten aan de groep toe te voegen. In partnerschap met Malmos hebben wij de mogelijkheid om door te ontwikkelen in Denemarken, een van de best ontwikkelde markten van Europa, met de ondersteuning van een zeer getalenteerd en gerespecteerd team. Wij kennen het team van Malmos al enkele jaren; wij delen dezelfde waarden en hebben een gemeenschappelijke visie op ons vakgebied. Wij kunnen ons geen betere partner voor Denemarken wensen. “

Morten Dohrmann Hansen, president-directeur van Malmos, voegt daaraan toe: “Deel uitmaken van de idverde groep is een belangrijke strategische stap voor Malmos. Samen zijn we in staat om Malmos nog sterker te positioneren op de Deense markt en om onze klanten een concurrerendere dienstverlening te bieden. “

Over Malmos

Met een personeelsbestand van 100 medewerkers is Malmos een leidende onderneming voor landschapsinrichting op de Deense markt. Hun succes is te danken aan ruim 60 jaar ervaring op het gebied van de groene ruimte. Malmos heeft de inrichting van vele toonaangevende Deense projecten gerealiseerd, waaronder Amager Bakke (Copenhill) en Carlsberg Byen. Malmos heeft in 2018 een omzet van 210 miljoen Deense kroon behaald (28 miljoen euro)

Over idverde

idverde is de onbetwiste leider van de Europese groensector. De groep opereert op dit moment in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland (BTL, part of idverde). idverde heeft een omzet van 700 miljoen euro en telt in Europa momenteel 7.000 medewerkers. In het segment B2B werkt idverde zowel voor publieke als private ondernemingen en in alle soorten projecten (terreinen van grote omvang en kleine projecten).

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws