Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

13 april 2021

idverde Realisatie, steunpunt Rotterdam verhuist!

Steunpunten Rhoon en Hoogvliet gaan samen naar één nieuwe locatie in Rotterdam. Deze locatie ligt centraler, waardoor idverde Realisatie bestaande en potentiele klanten in deze regio nog beter kan bedienen. Vanaf 19 april 2021 is het team te vinden in het pand aan de stolwijkstraat 26 in Rotterdam.

idverde Realisatie, steunpunt Rotterdam hoort bij idverde Realisatie, vestiging Bruinisse. Het gebied waarmee deze vestiging is vergroeid strekt zich uit van Rotterdam tot Hulst en van Cadzand tot Tholen. De collega’s hier zetten zich in voor zeer uiteenlopende projecten. De ene keer verzorgen ze het stedelijk groen in hectische steden, de andere keer zijn ze bezig met het groen langs de kust en in de kalme dorpen en stadjes van het Zeeuwse land. Een nieuwe locatie in Rotterdam is dan ook de uitgelezen kans om onze expertises in groen verder uit te breiden.

Centraal in Rotterdam

Het pand aan de Stolwijkstraat biedt nieuwe mogelijkheden op een representatieve locatie in een dynamische omgeving. Het terrein is gevestigd in het industriegebied Hordijk-Oost, vlak naast het Maasstad ziekenhuis en tussen de A15 en A16. Door de nieuwe locatie is het steunpunt centraler gelegen, waardoor klanten zoals gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam gemakkelijker te bereiken zijn.

Op het nieuwe terrein zijn vanaf 19 april een kantoor met 9 werkplekken en een grote loods van ruim 735 m2 gevestigd. Fijn is dat het personeel dat voorheen verspreid werkte op de steunpunten Rhoon en Hoogvliet zich nu op dezelfde locatie bevinden.

Verandering

Ook op de nieuwe locatie biedt idverde Realisatie haar vertrouwde dienstverlening bij het aanleggen en onderhouden van groenprojecten. Wanneer het weer veilig kan, is iedereen natuurlijk van harte welkom om onze nieuwe locatie te komen bekijken.

idverde Realisatie, steunpunt Rotterdam in actie

Onderhoud groenvoorzieningen Havenbedrijf Rotterdam
Aanleg groenvoorzieningen Centraal Station Rotterdam
Groeninrichting Coolsingel Rotterdam
Boomverzorging gemeente Rotterdam
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws