Nieuws
01 november 2018

“Ik koos voor BTL vanwege de gezellige sfeer”

Hij proefde de sfeer bij drie groenbedrijven en koos uiteindelijk voor BTL. Iddo Vermeulen (21 jaar) werkt sinds een aantal maanden als hovenier bij BTL Realisatie, vestiging Bruinisse. Een weloverwogen keuze, waar hij geen spijt van heeft.

“Ik heb eerst via internet de websites van verschillende groenbedrijven bezocht en gekeken wat er over hen werd geschreven. Maar wat er op internet staat, zegt natuurlijk nog niets over hoe een bedrijf in het echt is. Ik kreeg ook vanuit het uitzendbureau een aantal bedrijven aangedragen. Uiteindelijk heb ik drie bedrijven geselecteerd, waar ik een aantal dagen heb meegelopen.”

Iddo_890

Waarom meelopen?

“Dit is mijn vijfde werkgever. Uit ervaring weet ik dat de sfeer op de werkvloer erg belangrijk voor mij is. Bij veel bedrijven hangt er toch een bepaalde spanning, waardoor het niet fijn werken is. Daarom wilde ik drie dagen bij een bedrijf meelopen. Na één dag weet je eigenlijk nog niks, maar na drie dagen heb je een heel behoorlijk beeld van het bedrijf. Daarnaast is het ook voor de werkgever aantrekkelijk om het op deze manier te doen.  Ze zien zo gelijk wat je wel en niet kunt. Het is dus voordelig voor beide partijen.”

“Ik had eerlijk gezegd nog nooit van BTL gehoord. Het was een van de bedrijven waar het uitzendbureau mee kwam aanzetten. Ik heb de website daarna bekeken en dat sprak mij wel aan. Toen ik bij BTL in Bruinisse meeliep viel de gezellige sfeer op. Het was niet gespannen en juist erg relaxed. Dat sprak mij aan. Binnenkort krijg ik een eigen bus en ga ik mij bezighouden met vaste onderhoudsprojecten en tussendoor machinaal hagen knippen… Ik heb er zin in!”

WerkenbijBTL_890x320

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws