Nieuws
31 oktober 2017

Van kant-en-klare oplossing naar toekomstvisie

In uw dagelijkse werk heeft u vaak nieuwe wensen of stoeit u met een probleem: “Hoe maak ik mijn nieuwbouwpand toekomstbestendig?” of “Waarom is de beleving van onze burgers niet datgene wat wij voor ogen hebben?”. Het antwoord of de oorzaak weet u wellicht niet, maar u weet wel dat er een voorstel moet komen. Wij beantwoorden uw vraag, maar door te zoeken naar de behoefte achter uw vraag komen we tot een gedegen advies, waarbij uw pand meer waarde krijgt of burgers prettiger wonen in uw gemeente. Zo levert uw investering ook daadwerkelijk meerwaarde op. Dit garanderen wij!

Eerste contact

Uw vraag komt ergens in onze organisatie binnen bij een BTL-medewerker. Hij/zij zorgt ervoor dat dat gestelde vraag bij de goede collega terechtkomt en deze belt u op om meer informatie te verzamelen of een afspraak te maken. Tijdens het gesprek wordt uw vraagstelling helder en weten wij wie de beste expert is om aan te schuiven. Een nieuw traject is gestart.

1080x600-toekomstvisie

Verdieping

Tijdens het eerste gesprek analyseren we uw vraag. We praten over de wens die u heeft of het probleem dat speelt, maar kijken ook wat daarachter zit. Een voorbeeld:

Een klant vraagt om een renovatie van de entree van zijn recreatiepark. Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat dit niet het enige is dat speelt. Het terrein voelt niet aan als een warm welkom voor de gasten. Al pratend komen we tot de conclusie dat dit wordt veroorzaakt doordat het terrein nu een onsamenhangend geheel is. Ons advies is dat er een overkoepelende visie moet komen voor de totale inrichting. Hierdoor wordt het park niet alleen representatiever en gastvrijer. Ook kan de relatie met het omliggende natuurgebied worden vergroot, waardoor het park het natuurgebied beter kan benutten in haar positionering.

890 - Garantie 3 - versie 2

Garantie 3: Altijd de expert aan tafel

Doordat wij alle disciplines in eigen huis hebben kan er snel worden geschakeld en worden de juiste experts ingezet om de werkzaamheden uit te voeren. Samen met u geven wij u passend advies om uw wens tot uitvoering te brengen of gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor uw probleem.

Lees hier meer over de 5 Garanties van BTL.

890x320-toekomstvisie

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws