Nieuws
Wilco van Heerewaarden 244x244
Wilco van Heerewaarden

Vestigingsmanager, idverde Advies
T: 06 23 51 93 37

Kijk met ons mee naar de toekomst

Na vijftien jaar gevestigd te zijn aan de Parklaan in Oisterwijk is BTL Advies klaar voor een volgende stap. Ons team van bijna veertig groene adviseurs en ingenieurs is sinds 27 augustus 2018 gevestigd op het Willemsplein 2-4 te ’s-Hertogenbosch en wij nodigen u graag uit om bij ons langs te komen. Tijdens dit bezoek aan ons kantoor nemen wij u mee langs inspirerende groene ontwikkelingen en innovaties binnen de verschillende disciplines van ons team. Wij kijken vooruit en dagen u uit om met ons mee te kijken!

De nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch biedt vele nieuwe mogelijkheden in een inspirerende en dynamische omgeving. Midden tussen het NS-station, de onderwijsboulevard en de Bossche Broek vestigen wij ons op de derde verdieping van het Bastion aan het Willemsplein. Wij kijken er enorm naar uit om vanuit deze nieuwe werkplek te werken aan slimme, groene, toekomstgerichte oplossingen en projecten. Dat doen we natuurlijk graag samen met u.

Onder het genot van een Bossche bol, eventueel gecombineerd met uw projectoverleg, discussiëren we samen over de toekomst van groen in onze woon- en werkomgeving.

Heeft u zin in een inspirerende discussie op een prachtige locatie?  Neem dan contact met mij op of geef uw interesse door aan uw adviseur van BTL Advies.

BTLAdviesverhuistnaarsHertogenbosch

Wij zijn te vinden op ons nieuwe adres:
BTL Advies, vestiging ’s-Hertogenbosch,
Willemsplein 2-4
5211 AK  ’s-Hertogenbosch

073-205 11 00 (mobiele nummers vaste contacten blijven gelijk)

Wilco van Heerewaarden 244x244
Wilco van Heerewaarden

Vestigingsmanager, idverde Advies

T: 06 23 51 93 37
E: wilco.v.heerewaarden@idverde.nl

“Mijn missie is zowel klanten als collega’s inspireren: GROEN laat jou en je project groeien!”

Laatste nieuws

Meer nieuws