Persbericht
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland
T: +31 411 62 20 36

28 juni 2022

Ontdek De Groenzoom op de fiets

Hoe Nederlands wilt u het hebben? Op donderdag 7 juli, woensdag 13 juli en woensdag 20 juli a.s. kunt u samen met beheerder Cor Noorman, het typisch Hollandse polderlandschap van De Groenzoom ontdekken per fiets. In circa twee uur bezoekt u het gehele natuurgebied en komt u diverse planten en dieren tegen. De fietsexcursie start om 13:00 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor aanvang via beheer@degroenzoom.nl.

Groter gebied

Ontdek De Groenzoom eens vanaf de fiets! Het voordeel van deze excursie is dat we op de fiets een veel groter gebied kunnen verkennen. In een rustig tempo verkennen we met vele tussenstops het gebied. Hierdoor kunt u de omgeving optimaal in u opnemen. Als het zonnetje schijnt is het koele briesje tijdens het fietsen zeer aangenaam.

Verzamelpunt en aanmelden

De excursie is op de fiets over (half)verharde paden, duurt maximaal twee uur en is gratis. De excursie op donderdag 7 juli, woensdag 13 juli en woensdag 20 juli start om 13:00 uur. Het verzamelpunt is bij Tuinderij De Groenzoom, Stropersweg 1, 2651 MM Berkel en Rodenrijs. Wilt u mee op pad? Meld u uiterlijk één week voor aanvang aan door een e-mail te sturen aan beheer@degroenzoom.nl. Hondenbezitters wordt vriendelijk verzocht hun hond niet mee te nemen. Belangrijk: Neem uw eigen fiets en een verrekijker mee. Vergeet niet om u in te smeren met zonnebrand!

De Groenzoom

De Groenzoom is een natuur- en recreatiegebied van 450 hectare dat ligt in de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en wordt ten noordoosten begrensd door Zoetermeer-Rokkeveen. De Groenzoom is de afgelopen jaren doorontwikkeld voor recreatie, natuurontwikkeling en waterberging. De Groenzoom heeft het open karakter van een Hollandse polder met veel afwisseling van water, rietlanden, graslanden en veel houten landhekken. Beheercombinatie De Groenzoom bestaat uit idverde Realisatie en Groenaannemingsbedrijf Punt. idverde Advies verzorgt namens de beheercombinatie de ecologische begeleiding. www.degroenzoom.nl

Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland

T: +31 411 62 20 36
E: suzanne.klerkx@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws