In de media
Kim de Winter
Kim de Winter

HR Business Partner, idverde Nederland
T: 06 53 22 64 05

29 mei 2024

Skills als ticket naar de toekomst

Openstaande vacatures vervuld krijgen is voor veel werkgevers de uitdaging van de tijd. Dat, terwijl er vaak genoeg mensen thuis op de bank zitten, snakkend naar werk. Je kunt je afvragen: hoe is dat mogelijk? En hoe kunnen werkgevers hun vacatures wél vervuld krijgen? Passport for work biedt de helpende hand door skillsgericht medewerkers te werven.

Kim de Winter (HR Business Partner bij idverde NL) is blij met het succes van Passport for Work. Ze kijken kritisch naar wat vanuit werkgeverskant nu echt nodig is om baanprofielen met skills in te vullen. Kim vertelt: ”De groenbranche heeft veel mensen nodig. Veel gemeenten willen met het oog op het klimaat immers vergroenen. Dat is een uitdaging voor ons. Wij vinden dat je als medewerker, in bepaalde werkzaamheden, al aan de slag kunt in het groen als je graag buiten met je handen werkt, en over enkele aanvullende vaardigheden en certificaten beschikt. Voor veel sectoren geldt dat je met talent een heel eind komt en dat een diploma niet altijd nodig is.”

Benieuwd hoe een werkdag in het groen eruit ziet bij idverde NL? Lees de verhalen van onze collega’s op onze werkenbij website.

Passport for work2

Het hele artikel in Passport for Work lezen? Download de pdf hieronder.

Pasport for work
Passport for Work, mei 2024 | Samen werken aan een nieuwe arbeidsmarkt - Skills als ticket naar de toekomst
Kim de Winter
Kim de Winter

HR Business Partner, idverde Nederland

T: 06 53 22 64 05
E: kim.d.winter@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws