Nieuws
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

27 juni 2022

The Royal Parks gunt extra onderhoudscontracten aan idverde

idverde UK werkt samen met Royal Parks. Op dit moment onderhouden wij The Regent’s Park en Primrose Hill. Vanaf augustus 2022 zorgt idverde voor maar liefst vijf extra koninklijke parken in Londen.

idverde werkt binnen de Royal Parks Management Plans, ontworpen om ‘rekening te houden met historische veranderingen, actuele informatie te verzamelen, parkbreed beleid uit te zetten en duurzame managementbeslissingen te nemen’.

Een aanzienlijk deel van deze plannen is gericht op duurzaamheid, waarbij idverde zich verbindt aan een aantal doelen, waaronder het beheersen van onze CO2-uitstoot. Ook werken wij aan de bescherming van de unieke ecologische waarde van elk park.

idverde levert meer dan 200 gespecialiseerde collega’s en zorgt ervoor dat deze belangrijke groene ruimtes in heel Londen worden beheerd en onderhouden voor alle gebruikers: van lokale gemeenschappen, toeristen, evenementenplanners en georganiseerde groepen. Een recente studie van the University of Exeter wees uit dat Hyde park de meest waardevolle ruimte voor welzijn in het Verenigd Koninkrijk was, wat het belang van gevarieerde en toegankelijke groene ruimtes in alle gemeenschappen aantoont.

"We zijn verheugd dat we zijn uitgenodigd om meer koninklijke parken te beheren, die een boegbeeld voor geweldige landschapsarchitectuur in een stedelijke omgeving zijn. We bouwen voort op ons werk in The Regent's Park en Primrose Hill om samen met The Royal Parks te werken aan enkele van de meest iconische groene ruimtes ter wereld. We streven ernaar om onze ervaring en kennis van drukke, spraakmakende openbare ruimtes mee te nemen ( Queen Elizabeth Olympic Park) en te profiteren van onze nauwe samenwerking met de RSPB*. Deze nieuwe gunning is een uitstekende gelegenheid voor idverde om de natuur aan het werk te zetten, niet alleen voor stedelingen, maar ook om de biodiversiteit te beschermen en onze steden aan te passen aan klimaatverandering." idverde groep CEO, Olivier Brousse

* De RSPB is de grootste liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud van het Verenigd Koninkrijk

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws