• Home
  • Onderhoud sportvelden

Onderhoud sportvelden

Vind onze expert bij u in de buurt

Velden in topvorm met chemievrij beheer van sportvelden

Onbezorgd genieten van sport en goed presteren begint met sporten op goed onderhouden sportvelden. Duurzaam beheer levert niet alleen goed bespeelbare velden op: door chemievrij te werken, levert u ook een bijdrage aan een schonere omgeving.

Uitstekende resultaten

De ervaring leert dat chemievrij beheer uitstekende resultaten oplevert. idverde heeft een doeltreffende systematiek ontwikkeld, als aanvulling op het reguliere onderhoud. We stimuleren daarmee een natuurlijke grasvegetatie, zorgen voor een rijker bodemleven en een betere bodemstructuur. Zo houden we uw sportveld zonder chemie in topvorm. Een gezonde grasmat heeft een groter herstellend vermogen en renovatie is minder vaak nodig. Door deze toekomstbestendige manier van beheer en onderhoud halen wij de maximale waarde uit uw sportvelden. Voor de beheersing van onkruid, maar ook de aanleg van sportvelden werken we met moderne machines, waaronder de Fieldshaper.

De waarde van chemievrij beheer van sportvelden

  • Chemievrij beheer zorgt voor een beter bodemleven
  • Een beter bodemleven leidt tot een betere grasmat
  • De mechanische aanpak resulteert in een dichtere grasmat
  • Een beter microreliëf en daardoor mogelijkheden voor een beter spel

SportGarant: onderhoud en sportveldbeheer

Het beheer en onderhoud van sportparken ligt steeds meer bij sportverenigingen. Dit brengt taken met zich mee en vraagt om specialistische kennis. idverde biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van beheer en onderhoud van sportvelden en complete sportparken: SportGarant. Binnen dit partnerschap is idverde de schakel tussen alle betrokken partijen, zoals de gemeente en de sportverenigingen. Uw partner om lange tijd op te bouwen.

Brochure Groener sporten

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden voor uw sportpark? Download dan onze brochure Groener sporten.

Download brochure
Square_Brochure_groener-sporten@2x