Designer Outlet Roermond

McArthurGlen
McArthurGlen | 2008 - 2020 | Roermond

Uniek winkelcentrum

Het Designer Outlet Roermond is een uniek winkelcentrum met meer dan 200 winkels op loopafstand van het historische centrum van Roermond. De klantbeleving is erg belangrijk voor McArthurGlen. Hierbij hoort ook het winkelen in een natuurlijke en groene omgeving.

Meer projecten voor McArthurGlen
Project - Designer Outlet Center - Links

Perfect groen

Al sinds 2001 verzorgt BTL Realisatie de aanleg en het onderhoud van het groen in het winkelcentrum. Vijf dagen per week zorgt vestiging Roermond ervoor dat het groen er perfect bijstaat. Drie keer per jaar wordt de wisselbeplanting in o.a. bloembakken, hanging baskets, plantvakken en boomspiegels vervangen.

In 2011 is een nieuw winkelgebied ontwikkeld. Om meteen een sfeervol groen beeld te geven was het vanzelfsprekend dat diverse volwassen bomen ook hier het gebied gingen verrijken. Door middel van een telescoopkraan zijn de bomen (12-14 meter) over de winkels heen getild. Uniek was de aanplant midden in de zomerperiode.

Uitbreiding 2017

In 2017 is het Designer Outlet Roermond wederom uitgebreid. Ook hiervoor heeft BTL de aanleg van het groen verzorgd. Er zijn tientallen bomen aangeplant, meer dan 100 bloembakken voorzien van buxus/taxus en er zijn bijna 100 hanging baskets geplaatst.

De nieuwe parkeergarage is voorzien van hedera, op de nieuwe parkeerplaats zijn onder andere 60 bomen geplant en is 80 m2 aan wisselbeplanting aangebracht. Tot slot hebben wij nog een geweldige entree gemaakt: een trappartij met vier bomen en acht vakken met wisselbeplanting.

“McArthurGlen werkt al lang samen met BTL. De mensen buiten en op kantoor kennen ons, weten wat wij willen en hebben aan een half woord genoeg.” Robin Stevens | Sr. Marketing Manager | McArthurGlen
Entree, fase 4, 2017

Cijfers Designer Outlet Roermond

Per jaar 18.000 nieuwe planten

60 bomen geplaatst bij de uitbreiding in 2017