Sportadvisering gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam
Onze expertises
Gemeente Amsterdam | 2019 - 2021 | Amsterdam

Bestekvoorbereidingen voor diverse renovaties

Begin 2019 is idverde Advies door de gemeente Amsterdam benaderd voor de besteksvoorbereidingen voor de renovatie van 4 gravel tennisbanen bij Tennisvereniging TCA in Amsterdam. Deze tennisvereniging ligt mooi beschut in het Amsterdamse Bos, op de grens van Amsterdam en Amstelveen.

Meer projecten voor Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam was in eerste instantie bij idverde Advies terecht gekomen vanwege onze specialisatie op het gebied van tennisparken. Bij TCA zijn uiteindelijk de gravelbanen gerenoveerd, zijn aanpassingen aan de beregeningsinstallatie uitgevoerd en is de tennismuur gerenoveerd.

Meer besteksvoorbereidingen door succesvolle opdracht

Na het succesvol afronden van deze opdracht volgde werkzaamheden bij TV Geuzenveld en TC IJburg. Bij TV Geuzenveld zijn de 6 gravelbanen omgebouwd naar 4 roodzand banen en een Krajicek Court. Bij TV IJburg worden deze zomer van de 10 roodzand banen er 6 gerenoveerd en 4 banen omgebouwd naar gravel onder afschot. Het korte tijdsbestek, minimaal beschikbaar blijvend aantal banen en hoogteverschillen maakt deze opdracht uitdagend.

Omdat idverde Advies meer kennis in huis heeft dan alleen tennis zijn we ook gevraagd de besteksvoorbereidingen voor de aanleg van een derde kunstgrasveld bij voetbalvereniging ASV de Dijk te verzorgen. Ook dit veld zal deze zomer worden aangelegd.

Brochure Groener sporten

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden voor uw sportpark? Download dan onze brochure Groener sporten.

Download brochure
Square_Brochure_groener-sporten@2x