• Home
  • Spelen in Tilburg

Spelen in Tilburg

Tienco Meindertsma
Tienco Meindertsma

Projectleider Spelen in Tilburg, idverde Realisatie
T: 0411 62 21 14

De gemeente Tilburg investeert de komende jaren in het vervangen en verbeteren van een flink aantal speelplekken in de stad. Namens de gemeente gaan wij ook bij jou in de buurt aan de slag! Samen maken we spelen in de buurt nóg leuker en op een goed ingerichte speelplek ontmoeten bewoners elkaar ook.

Deel jouw mening met ons!

idverde NL (in samenwerking met BOERplay), Kompan en Brouwers Groenaannemers gaan samen met de gemeente en inwoners van de gemeente Tilburg de speelplekken opnieuw inrichten. Heb jij een idee over hoe de speellocaties in jouw buurt moeten worden ingericht? Deel jouw mening met ons door het invullen van de vragenlijst. Hieronder kan je de verschillende vragenlijsten vinden.

Gezondheid, ontwikkeling en ontmoeten voor alle leeftijdscategorieën

Door speelplekken anders in te richten en te vergroenen wordt de biodiversiteit verhoogd en krijgen bewoners meer mogelijkheden voor spelen, bewegen en ontmoeten in de buitenruimte. De drie belangrijkste uitgangspunten zijn gezondheid, ontwikkeling en ontmoeten voor alle leeftijdscategorieën. ‘’Gezonde en gelukkige Tilburgers staan voorop’’, aldus de gemeente Tilburg.