• Home
  • Blogs
  • Veel trots en interesse tijdens i-Tree symposium
Boomtechnisch advies
Arnold Meulenbelt (180619BTL-3168A)
Arnold Meulenbelt

Hoofd Boomtechnisch Advies, idverde Bomendienst
T: 06 12 51 33 10

14 februari 2019

Veel trots en interesse tijdens i-Tree symposium

Het is 14 februari 2018 en ik ben op tijd, maar voor mijn doen aan de late kant. Ik kan mijn auto al niet meer kwijt……..dit belooft wat.

De zaal zit vol gespannen personen die allemaal benieuwd zijn naar de lancering van i-Tree in Nederland. Ik kijk rond en zie veel bekende. Gerdo van Grootheest (Voorzitter Stadswerk) reikt namens het i-Tree platform het eerste exemplaar van ons rapport uit aan de burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen.

Henry Kuppen gaf namens ons allemaal, vanuit het i-Tree platform, een samenvatting van 3 jaar pilots draaien. Er zaten veel mensen in de zaal die op één of andere manier betrokken waren geweest bij de pilots en ik denk dat ik voor iedereen mag spreken dat we vooral trots waren op wat Henry presenteerde.

Egbert Roozen (Virecteur VHG) nam de leiding in twee discussierondes waarin de maatschappelijke betekenis van de waarde van bomen heel duidelijk naar voren kwam. We zijn het er met z’n alle wel over eens; de waarde van bomen concretiseren met een programma als i-Tree loont!

De ontwikkeling gaat verder! Daar vertelde Maarten Loeffen )Directeur Stadswerk) ons wat meer over tegen het einde van de bijeenkomst. Ik kijk enorm uit naar een verdere samenwerking in en met het kernteam van i-Tree. Naast deze ontwikkeling heb ik tijdens de pauzes ook een aantal gemeentes gesproken die graag aan de slag willen met eventuele resultaten uit i-Tree. We gaan voor jullie aan het rekenen en doen dat met veel plezier en passie!

i-Tree in een notendop

Meer weten over i-Tree?

Rapportage i-Tree

Bent u benieuwd naar de eerste resultaten van i-Tree? Download dan de rapportage 'De baten van bomen, resultaten van i-Tree Eco in Nederland'

Download brochure
mockuper (4)
Arnold Meulenbelt (180619BTL-3168A)
Arnold Meulenbelt

Hoofd Boomtechnisch Advies, idverde Bomendienst

T: 06 12 51 33 10
E: arnold.meulenbelt@idverde.nl

“De waarde van groen begint bij de groeiplaats!”