Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

12 oktober 2020

Aansluiting OKNygaard bij de idverde groep

OKNygaard is, na de overname van Malmos eind 2019, de tweede acquisitie van idverde in Denemarken. OKNygaard en Malmos vertegenwoordigen idverde in Denemarken met een jaarlijkse omzet van 800 miljoen Deense kronen. Door de combinatie van expertises kan idverde een volledig dienstenpakket bieden, met aanleg en -onderhoud, zowel ‘op de grond’ als op daken.

​​​​​​​‘’Vanaf 6 oktober is OKNygaard onderdeel van idverde, de grootste groenvoorziener van Europa. Hiermee is idverde leidend op het gebied van groenvoorziening in Denemarken’’, zegt Hervé Lançon, Algemeen Directeur van de idverde groep.

Ole Kjærgaard, Algemeen Directeur van OKNygaard, is blij met de verkoop en ziet het als een logische volgende stap in het ontwikkelen van een organisatie die de markt en de vragen op het gebied van groenvoorziening kan bedienen. Klanten kunnen gebruikmaken van de gecombineerde kennis en ervaring van de vijf verschillende landen, medewerkers krijgen nieuwe mogelijkheden dankzij de interne trainingsprogramma’s en nieuwe internationale carrièremogelijkheden.

‘’OKNygaard is een sterke landelijk werkende groenvoorziener met een goed lokaal netwerk. Dit draagt bij aan onze strategie om marktleider in Denemarken te worden”, zegt Morten Dohrmann, Algemeen Directeur van Malmos (idverde Denemarken). ‘Het is heel belangrijk om OKNygaards krachtige merk en lokale verbondenheid te behouden, en dit tegelijkertijd aan te vullen met de expertises van Malmos.”

​​​​​​​OKNygaard is zeven jaar geleden ontstaan door een fusie en is vandaag de dag een groenonderneming die zowel lokaal als nationaal werkt. Ole: “Als een van de weinigen in deze branche zijn wij in staat om lokaal actief te zijn en tegelijk landelijke klanten zoals DSB en Ørsted van dienst te zijn. Samen met ons zusterbedrijf Malmos, kunnen we alle aanlegwerkzaamheden aan, in of op de grond, maar ook op gevels en daken uitvoeren. Ook zijn wij uiteraard in staat om de benodigde zorg en onderhoud te bieden. Ons doel hierbij blijft gelijk: om een totaalpakket te bieden, lokaal en landelijk.”

Met deze overname werkt idverde verder aan haar Europese aanwezigheid. idverde is in handen van Core Equity Holding en het topmanagement. Met deze acquisitie heeft idverde een totale omzet van 800 miljoen euro in vijf landen en meer dan 7.500 experts in dienst.

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws