Persbericht
16 augustus 2018

BTL Advies verhuist naar ’s-Hertogenbosch

Na vijftien jaar gevestigd te zijn aan de Parklaan in Oisterwijk is BTL Advies klaar voor een volgende stap. Het team met bijna veertig groene adviseurs en ingenieurs is vanaf 27 augustus 2018 gevestigd op het Willemsplein 2-4 te ’s-Hertogenbosch. “We hebben ons altijd thuis gevoeld in het mooie en groene Oisterwijk, maar nu is het tijd om de zinnen te verzetten”, aldus Wilco van Heerewaarden, vestigingsmanager BTL Advies, vestiging Oisterwijk.

De afgelopen jaren is BTL Advies stevig gegroeid. Inmiddels bestaat het groen adviesbureau uit een compleet team met tuin- en landschapsarchitecten, ecologen, beleidsadviseurs en (beheer)technici. Vanuit het kantoor in Oisterwijk is BTL Advies uitgebreid  naar vestigingen in Stein, Apeldoorn en Woerden.

 

Nieuwe locatie

De nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch biedt vele nieuwe mogelijkheden in een inspirerende en dynamische omgeving. Midden tussen het NS-station, de onderwijsboulevard en de Bossche Broek vestigt BTL Advies zich op de derde verdieping van het Bastion aan het Willemsplein. Een ruime kantoorruimte van bijna 1000 m2 waar zowel klanten als medewerkers straks een (werk)plek vinden met uitzicht op deze bijzondere omgeving. Het kantoor is gevestigd in een aangebouwde vleugel van het in 1921 gebouwde Rijksmonument ‘Het PNEM-gebouw’, een begrip voor de Bosschenaar.

Een groene en inspirerende omgeving

Bij de nieuwe inrichting wordt veel aandacht besteed aan projectmatige samenwerking tussen de verschillende specialisten, moderne werkplekken en uiteraard een groene en inspirerende omgeving. “We kijken er allemaal enorm naar uit om met deze stap verder te bouwen aan onze groene (groei)ambities. En natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze nieuwe plek ook eens te beleven!”, aldus Van Heerewaarden.

Blog - Verhuizing Den bosch

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws