Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

01 oktober 2020

BTL wordt idverde NL

Vanaf vandaag gaat BTL, marktleider op de Nederlandse groenmarkt, verder als idverde NL. ”Inmiddels zijn wij bijna twee jaar onderdeel van de idverde groep en daar zijn we trots op!” Aan het woord is Olaf Janssen, voorheen Algemeen Directeur bij BTL, vanaf vandaag Country CEO bij idverde. “We hebben in ieder land hetzelfde doel: waarde toevoegen voor onze klanten, voor de gebruikers van groen en voor de omgeving. De samenwerking met onze internationale collega’s inspireert en maakt ons sterker. Dit is voor ons reden om deze volgende stap te zetten.”

idverde NL bestaat uit idverde Advies (advies- en ingenieursbureau), idverde Bomendienst (gespecialiseerd in kennisintensieve boomvraagstukken) en idverde Realisatie (aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte). Aan het hoofd staat Olaf Janssen. Ook onder de nieuwe naam blijft hij aan het roer staan om het bedrijf verder te ontwikkelen.

De naam verandert, maar de lokale betrokkenheid en aanwezigheid blijven. Door de internationale kennisuitwisseling kan de organisatie nog beter werken aan de wereldwijde vraagstukken van onze tijd: teruglopende biodiversiteit, klimaatverandering of het meetbaar maken van de waarde van groen. Janssen: “We hebben dagelijks contact met collega’s en blijven zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.”

De idverde groep is ook bezig met een internationaal opleidingstraject voor hoger kaderpersoneel. Doordat de organisatie niet alleen internationaal, maar ook nationaal groeit, dit jaar nam BTL de Haagse firma’s Verboon Groen & GWW en Verboon Machines over, ontstaan er meer doorgroeimogelijkheden. Belangrijk, want in de huidige groenmarkt is het vinden van goed personeel een behoorlijke uitdaging.

Olaf Janssen, Country CEO bij idverde
Olaf Janssen, Country CEO bij idverde

Janssen: “Met de aansluiting zei ik dat ik me geen beter thuis kon voorstellen voor BTL en haar gewaardeerde collega’s en klanten dan idverde. Nu, twee jaar later, is dit werkelijkheid gebleken. De sociale en culturele klik is perfect en inmiddels zijn al weer twee nieuwe landen aangesloten. De reis binnen de idverde-familie is zeker nog niet voorbij en ik kijk vol vertrouwen uit naar de toekomst.”

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws