Nieuws
Martin Wigger
Martin Wigger

Adviseur Business, Industrie en Zorg, idverde Realisatie
T: 06 82 48 14 52

25 mei 2022

Een groene werkomgeving heeft de toekomst!

Een groene buitenruimte zorgt voor een optimale werkomgeving. Uit diverse studies blijkt dat het werken in het groen goed is voor de gezondheid van je medewerkers, het ziekteverzuim verlaagd, de productiviteit verhoogd en zorgt voor een ontmoetingsplek voor collega’s. Tevens zorgt groen voor CO2 afvang, helpt het tegen verkoeling op warme dagen en zorgt het voor water afvang bij neerslag. Groen biedt antwoorden op maatschappelijke vraagstukken en maakt een industrieterrein of bedrijfstuin klimaatbestendig. ‘’Het RICH concept van idverde NL maakt dit meetbaar en helpt bedrijven om duurzaamheidsambities, zoals de Sustainable Development Goals (SDG’s), te behalen,’’ aldus Martin Wigger, Productmanager Business en Industry bij idverde NL.

Wat is RICH (Rethink, Identity, Climate, Human)?

RICH is doorontwikkeld door groen- en duurzaamheidsexperts, die de voordelen van een groene, rijke werkomgeving onderschrijven. RICH vertaalt doelstellingen op het gebied van HR, duurzaamheid en veiligheid naar praktische oplossingen voor de buitenruimte. Hierbij staan de ambities van jouw bedrijf centraal en denken de experts van idverde NL mee om inspanningen op het gebied van duurzaamheid meetbaar te maken en te relateren aan een of meerdere Sustainable Development Goals. ‘’Waar je ook werkt, met de inrichting van een groen bedrijventerrein heb je invloed op natuur, milieu en welzijn,’’ aldus Wigger.

website

Een goed ingerichte buitenruimte laat kernwaarden terugkomen (Rethink), staat voor de identiteit van de organisatie (Identity), voldoet aan een de maatschappelijke opgave als klimaat- en toekomstbestendig maken van de werkomgeving (Climate) en zorgt ervoor dat jouw medewerkers gelukkiger, creatiever en productiever zijn (Human). Wigger: ‘’idverde NL denkt graag met je mee en ondersteund met kennis over de mogelijke tools die kunnen worden ingezet om de organisatiedoelstellingen te behalen.’’

Advies, realisatie en beheer; een derde partij is niet nodig!

idverde NL is zowel kennis- als uitvoeringspartner. We ontzorgen bedrijven in de volle breedte dankzij de bundeling van kennis en vaardigheden van onze werkmaatschappijen: idverde Advies, idverde Realisatie en idverde Bomendienst. Van visie en ontwerp, begeleiding bij subsidietrajecten tot aanleg en meerjarig onderhoud. Ben je benieuwd naar de uitwerking van ons RICH-concept voor jouw organisatie? Download hieronder de leaflet voor meer informatie.

Leaflet RICH concept

Wilt u meer weten over ons RICH concept? Download dan onze leaflet.

Download brochure
Mock-up afbeelding RICH-concept
Martin Wigger
Martin Wigger

Adviseur Business, Industrie en Zorg, idverde Realisatie

T: 06 82 48 14 52
E: martin.wigger@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws