• Home
  • Laatste nieuws
  • Facilitaire ketensamenwerking van Alem Schoonmaak by Samsic en idverde NL is een feit!
Persbericht
Lonneke web
Lonneke Tetteroo

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 82 48 25 56

08 februari 2023

Facilitaire ketensamenwerking van Alem Schoonmaak by Samsic en idverde NL is een feit!

Op 8 februari hebben idverde NL en van Alem Schoonmaak een raamovereenkomst getekend waarbij beide partijen de commerciële intenties uitspreken en afspraken voor een integrale dienstverlening hebben vastgelegd.

Over van Alem Schoonmaak

Van Alem Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf gevestigd in het Utrechtse Groenekan.  Het bedrijf is in 1987 opgericht als glazenwassersbedrijf en breidde dat later uit met algemene schoonmaakdiensten en facilitaire diensten, zoals sanitaire bevoorrading, onderhoudswerk en groenvoorzieningen.

In 2021 hebben de oprichters van van Alem Schoonmaak een stap teruggedaan en is de organisatie overgenomen door het Belgische Multi Masters Group. Hiermee is het bedrijf toegetreden tot de internationale Samsic Groep. Samsic is een internationaal opererende facilitair dienstverlener, met vestigingen in 27 landen waar ruim 93.000 medewerkers werkzaam zijn. Zij zorgen er dagelijks voor dat het comfort en het welzijn van de voorzieningen en werkomgevingen van hun klanten en medewerkers zo optimaal mogelijk zijn om hun werk te kunnen doen.

Door deze toetreding is het facilitaire dienstenpakket van van Alem Schoonmaak direct uitgebreid met beveiliging, ongediertebestrijding en industriële schoonmaak.

Samen verder bouwen aan ambities!

Met de ondertekening van de raamovereenkomst committeren van Alem Schoonmaak en idverde NL zich om in de groenvoorziening intensiever te gaan samenwerken. De eerste toekomstgerichte en praktische gesprekken zijn gevoerd en inmiddels voert idverde Realisatie vanuit verschillende vestigingen het onderhoudswerk uit op de zorglocaties van Korian/ Stepping Stones. Deze klant kan idverde NL vanuit het marktspeerpunt Zorg de meerwaarde bieden die het gevraagd wordt.

Productmanager Martin Wigger, idverde NL, geeft aan: “In de komende jaren gaan van Alem Schoonmaak en idverde NL samen ontdekken hoe de diverse PMC’s (Zorg/ Spelen en Business & Industry) geïntegreerd kunnen worden in de samenwerking en op welke manier wij gezamenlijk specialistische meerwaarde kunnen bieden aan de diverse klantengroepen. Op deze manier bouwen we samen aan onze ambities!”

Ondertekening
Lonneke web
Lonneke Tetteroo

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 82 48 25 56
E: lonneke.tetteroo@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws