Nieuws
13 september 2022

Hop-On Hop-Off spel

Denk jij na over de toekomst? Over je woning? Verhuizen of (nog) niet? Ben je klaar voor die stap? Of is het nog te ver van je bed? Speel dan het Hop-On-Hop-Off spel, en maak een rondrit door je eigen toekomst.

AAG, idverde NL, Comelit, De Wijkmakers, HAN Zorgalliantie, Rochdale, RO groep, Woonstichting Valburg, en ZorgSaamWonen maakten samen het Hop-On-Hop-Off spel. Diverse (toekomstige) senioren hebben enthousiast meegedacht met de ontwikkeling van het spel.

Met het Hop-on-Hop-off spel ga je met vrienden, kennissen of familieleden in gesprek over belangrijke zaken uit je eigen leven. Het spel maakt je bewust van je wensen en behoeftes op het gebied van (groener) wonen en daarmee samenhangende thema’s als gezondheid en tijdsbesteding. Je kunt het spel ook spelen met een professional zoals een ouderenadviseur of verhuiscoach.

sdgfnfb

Inhoud van het spel

Stap in de Hop-On-Hop-Off bus en speel het spel. De bus voert langs verschillende haltes waar jij en je medespelers met elkaar in gesprek gaan. Bij iedere halte staat het reisgezelschap stil om een spannende vraag te beantwoorden. De vragen zetten aan het denken over de eigen woonsituatie. Zo ontdek je of jouw woonsituatie past bij je (toekomstige) behoeften zoals voldoende comfort, beschikbaarheid van zorg en mogelijkheden tot ontmoeting. Welke keuzes maak jij hierin? Wat zeggen anderen? Doe nieuwe informatie op en laat je inspireren. Jouw reis door de toekomst begint nu.

Informatie

Het spel kost €25,- exclusief btw en verzendkosten. Je kunt het spel bestellen door een email te sturen naar info@zorgsaamwonen.nl

Wil je meer informatie over het spel? Neem dan contact op met Peter Engering (Productmanager Zorg).

ssddc

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws