• Home
  • Laatste nieuws
  • idverde Advies ondertekent verlenging partnersamenwerking met HAS Green Academy!
Nieuws
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland
T: +31 411 62 20 36

04 juli 2023

idverde Advies ondertekent verlenging partnersamenwerking met HAS Green Academy!

De komende drie jaar gaat HAS Green Academy opnieuw de samenwerking aan met het werkveld, zodat studenten hun geleerde kennis en vaardigheden kunnen uitoefenen in de praktijk. idverde Advies heeft de afgelopen jaren studenten mogen begeleiden tijdens hun (afstudeer)stages en studenten hebben beroepsopdrachten bij ons in de praktijk mogen uitoefenen. Op woensdag 28 juni jl. heeft Wilco van Heerewaarden (vestigingsmanager van idverde Advies, vestiging ’s-Hertogenbosch) voor een verlenging deze samenwerkingsovereenkomst met HAS Green Academy ondertekend. ‘’We zijn blij om te melden dat we voor de komende drie jaar opnieuw intensief gaan samenwerken!’’

Korte lijnen en uitwisseling van kennis

Van Heerewaarden vertelt: ‘’Voor ons is het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van de HAS-studenten optimaal aansluiten bij de beroepspraktijk. Dus we denken als bedrijf graag mee over de inhoud van het onderwijs. We mogen bijvoorbeeld ook input leveren aan de ontwikkeling van een Associate Degree op het gebied van groen- blauwe leefomgeving. Anderzijds profiteren wij van kennisontwikkeling binnen de HAS. En het is fijn dat we korte lijnen hebben met de studenten en docenten.

Positieve energie

“Het is een goed voorbeeld van een samenwerking die beide partijen veel voordeel biedt”, zegt docent/adviseur Rob van Roosmalen (docent/projectleider/adviseur zakelijke dienstverlening, bij HAS Green Academy). “In de eerste plaats genereert het bedrijf jaarlijks stageplekken en projecten voor de beroepsopdrachten van afstudeerders. Maar we hebben ook echt kennisuitwisseling. Zo hebben wij voor en met medewerkers van idverde NL een kennissessie georganiseerd rond de nieuwe Omgevingswet. En onze studenten konden weer deelnemen aan een workshop die het bedrijf organiseerde in een van de projecten.

Zowel HAS Green Academy en idverde Advies zijn dus beiden enthousiast over dit partnerschap. “Doordat we elkaar inmiddels goed kennen door onze eerdere samenwerking, denk ik dat we met ons vernieuwde partnership er het maximale uit kunnen halen voor HAS Green Academy, idverde NL, maar bovenal de student”, aldus van Heerewaarden. Het is de energie die we er in steken volledig waard.

Foto gemaakt door Karin Jonkers ©
Foto gemaakt door Karin Jonkers ©
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland

T: +31 411 62 20 36
E: suzanne.klerkx@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws