Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

22 juni 2023

idverde Advies opent vestiging in Meppel

Marktleider van de Europese groensector breidt verder uit

MEPPEL –idverde NL heeft haar marktpositie versterkt met een nieuwe vestiging voor idverde Advies in Meppel. Het kantoor opent eind juni haar deuren en is gespecialiseerd in groenadvies op het gebied van onder andere ecologie, beleid, technische voorbereiding en ontwerp. “Vanuit grote, lokale betrokkenheid pakken we het werk in Noord-Nederland op”, zegt vestigingsleider Lars Tamboer.

Vier bedrijfsonderdelen

Wie groen zegt, zegt idverde NL. De onbetwiste marktleider van de Europese groensector telt bijna 10.000 medewerkers. In Nederland zijn dat er zo’n 550, verdeeld over vier bedrijfsonderdelen (idverde Realisatie, idverde Advies, idverde Bomendienst, idverde Nederland) die in de praktijk nauw samenwerken.

De vestiging in Meppel is de vijfde vestiging van idverde Advies in Nederland. Hier werken in totaal 75 groene experts, zoals ontwerpers, ecologen en ingenieurs. De vestiging in Meppel start vooralsnog met 2 medewerkers.

Een logische stap

“Meppel is de meest noordelijke vestiging van idverde Advies in Nederland. Tot voor kort was dat onze vestiging in Apeldoorn. Aangezien we veel mooie adviesprojecten in Noord-Nederland uitvoeren, was de nieuwe vestiging voor onze adviesdiensten een vrij logische stap”, vertelt Femke Cnosssen, adviseur en ecoloog. Ze benadrukt dat idverde Realisatie, de zustermaatschappij bij het groenbedrijf, al langer in het noorden van het land gevestigd was. “Zij hebben vestigingen in Heerenveen, Emmen en een steunpunt in Groningen”, weet Femke.

Alle specialismen in huis

Lars vertelt dat idverde Advies met de opening van de Drentse vestiging een volgende stap zet in het landelijk bedienen van haar klanten. “Ondanks dat het nog een kleine vestiging is, hebben we alle expertises in huis. We werken hiervoor nauw samen met onze andere vestigingen in Apeldoorn, Woerden, ‘s-Hertogenbosch en Roermond.”

Het adviesbureau in Meppel biedt alle denkbare groenadviesdiensten aan. Klanten kunnen er aankloppen voor: groenbeleid & strategie, voorbereiding & realisatie, organisatie & beheer, ecologie & natuurwetgeving, tuin- en landschapsarchitectuur en GEO-informatie. Daarnaast kunnen de groenspecialisten adviseren over: dak- & gevelgroen, buitensportaccommodaties, spelen in het groen en groener zorgen.

Grote lokale betrokkenheid

Lars benadrukt de grote lokale betrokkenheid vanuit Meppel. “Femke komt zelf uit Noord-Nederland. Zij maakt dat wij het werk hier echt vanuit de regio zelf kunnen oppakken. Haar kennis van ecologie, biodiversiteit én beleid maakt dat wij in staat zijn onze klanten op deze vakgebieden direct te helpen om hun ambities waar te maken.

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws