• Home
  • Laatste nieuws
  • idverde betreedt Duitse markt en versterkt daarmee leidende positie op Europese markt
Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

20 april 2020

idverde betreedt Duitse markt en versterkt daarmee leidende positie op Europese markt

idverde opereert in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Denemarken en blijft groeien in Europa. Vandaag opent het bedrijf zijn eerste locatie in Hamburg. Deze stap onderstreept de strategie van idverde om zijn leidende positie in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groen te verstevigen.

Aansluiting bij de idverde groep biedt vele voordelen zoals het minimaliseren van ondernemingsrisico, efficiënte verdeling  van vaste kosten, voordelige prijzen bij leveranciers en synergie. De medewerkers werken volgens de strengste eisen en in een veilige werkomgeving zoals zij die van idverde mogen verwachten. Zo kunnen zij solide projecten van de hoogste kwaliteit uitvoeren.

De kracht van een marktleider met lokale betrokkenheid

“Hoewel we in onze sector de Europese marktleider zijn, blijven we allereerst ondernemers in onze respectievelijke regio’s en lokaal betrokken, zodat we de uitdagingen van ieder gebied perfect begrijpen”, legt Jan Jörgenshaus, directeur van idverde Duitsland, uit. ”Door onze aansluiting bij de idverde groep kunnen wij nu actief deelnemen aan de consolidatie van de Duitse markt.”

Over idverde

idverde is de onbetwiste leider van de Europese groensector met jarenlange ervaring in alle landen. idverde heeft een omzet van 700 miljoen euro (2019) en telt in Europa momenteel 7.000 medewerkers. Wij werken zowel voor publieke als private ondernemingen en in alle soorten projecten (terreinen van grote omvang en kleine projecten).

idverde staat voor kwaliteit, duurzaamheid en baanzekerheid in een branche die nog grotendeels ambachtelijk werkt. Wij hechtten bijzonder veel belang aan het respect van onze klanten, onze werknemers en onze natuurlijke en sociale omgeving.

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws