In de media
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland
T: +31 411 62 20 36

18 juni 2024

idverde NL is genomineerd voor de Stichting Steenbreektrofee 2024!

Met trots maken we bekend dat idverde NL is genomineerd voor de Stichting Steenbreektrofee 2024 in de categorie Professionals met het project: Buurtwens Goes wordt werkelijkheid.

Genomineerden Steenbreektrofee 2024 bekend

Uit maar liefst 23 inzendingen heeft de jury 6 projecten genomineerd voor de achtste editie van de Steenbreektrofee. Steenbreek is met deze verkiezing weer op zoek naar innovatieve en inspirerende voorbeelden, die laten zien hoe groen en water op een praktische manier worden benut.  De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Nationale Groendag op donderdag 10 oktober in Eindhoven.

“Het was weer een feestje om al die mooie inzendingen te mogen doornemen. Ik werd blij van de al die verschillende grote en kleine initiatieven van zowel bewoners als gemeenten. Alle deelnemers verdienen een pluim!”, zegt Margot Ribberink, voorzitter van de jury. “Veel gemeenten timmeren hard aan de weg met klimaatadaptatie. Al lijkt het besef voor het verbeteren van de biodiversiteit wel wat minder te worden. En daar maak ik me zorgen over. In de natuur heeft alles een functie, ook voor ons als mens. Klimaat en de biodiversiteit zijn nauw met elkaar verbonden.”

Meer lezen? Bekijk het hele artikel op de website van Stichting Steenbreek

Buurtwens goes

Het genomineerde project in beeld:

Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland

T: +31 411 62 20 36
E: suzanne.klerkx@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws