Persbericht
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

22 december 2022

idverde Realisatie huurt bedrijfspand aan Rientjesoven Borne

VERHUURD | De nieuw te bouwen bedrijfsruimte met kantoren aan de Rientjesoven ong. op bedrijventerrein de Veldkamp in Borne is verhuurd aan idverde Realisatie B.V.

Het pand

Het hoogwaardige bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 1.200 m², die is onderverdeeld in 800 m² bedrijfsruimte en circa 400 m² kantoorruimte. Het perceel is circa 2.500 m² groot, waardoor er ruime parkeermogelijkheden zijn.

©Pr8 Architecten

plaatje pand

Bedrijventerrein de Veldkamp

Het bedrijfscomplex wordt ontwikkeld op het populaire bedrijventerrein De Veldkamp in Borne. Dit terrein is strategisch gelegen in de oksel van de A1 en A35 in het centrum van Twente.

Groensector

idverde NL is een gevestigde naam in de groensector. Met ruim 500 medewerkers werkt de organisatie landelijk vanuit twintig locaties. Het bedrijf levert een volledig pakket voor ontwerp, aanleg en onderhoud. Dit doen zij voor klanten zoals zorgorganisaties, recreatieparken, (semi-)overheden, bedrijven, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties. Zij zijn onderdeel van de internationale idverde groep.

Nieuwe locatie in Borne

De vestiging van idverde Realisatie in Hengelo bestaat al meer dan 30 jaar en verzorgt voornamelijk projecten voor de zakelijke markt. Om verdere groei in de toekomst mogelijk te maken, zochten zij naar een nieuwe locatie. Voor de organisatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel en dat willen zij ook uitdragen met hun huisvesting. Het bedrijfspand aan Rientjesoven 28 in Borne voldoet geheel aan die wens. Wij wensen idverde Realisatie veel succes op de nieuwe locatie in Borne!

Bart Wientjes van Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws